Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Мажд Алгафари: Саудитците дават колосални суми за строеж на “кухни” към джамиите.
Мажд Алгафари: Саудитците дават колосални суми за строеж на “кухни” към джамиите.

Българинът е особена порода.

Цял живот работи, гради, строи, инвестира за бъдещето на децата си. Ще направи всичко, за да му купи къща /апартамент/, кола. Кредит ще изтегли, за да осигури обучението на децата си. Сватба ще му вдигне с 200 души. Заеми ще навърти за абитуриентския бал. От залъка си ще отделя всеки месец - кола да му купи.

Но, забележете. Когато става дума за по-добър живот в държавата в която живее - българинът не мисли за децата си.

Тогава не мисли за кой гласува и какво бъдеще им осигурява. Вярва на какви ли не обещания, без да анализира вече преживяното. Крали го - не крали го, лъгали го или не, той си гласува просто ей така. Ама това, че десет години са го лъгали, не го мисли. Това, че десет години заплатата му не е мръднала, и това не мисли. Че парите от данъците му са отивали в нечий джоб - и това не го мисли. Че десетки години го лъжат, че прокарват "магистрали", които се ремонтират по време на откриването им и на това не обръща внимание. С гласа си помага на полуграмотни да осигурят бъдещето на деца им, но не и на своите.

НАЙ-ХУБАВОТО, КОЕТО МОЖЕТЕ ДА НАПРАВИТЕ ЗА ДЕЦАТА СИ, Е ДА ИМ ОСИГУРИТЕ МЯСТО, КЪДЕТО ДА ЖИВЕЯТ СПОКОЙНО И ДА СЕ РАЗВИВАТ ВЪПРЕКИ ВАШАТА ПОМОЩ.

А ТОВА СТАВА С ВАШИЯ ГЛАС ЗА БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ.

ПОМИСЛЕТЕ И АНАЛИЗИРАЙТЕ ПРЕДИ ДА ГЛАСУВАТЕ.

НИКОЙ НЯМА ДА ВИ НАКАЖЕ ЗА ИЗБОРА ВИ.

С ГРЕШНИЯ СИ ИЗБОР ВИЕ НАКАЗВАТЕ ДЕЦАТА СИ.

От фейсбук