Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

25-годишният В.Н. Мъжът ще се изправи пред съда по обвинение за причиняване на средна телесна повреда на жена, съобщават от пресслужбата на Апелативната прокуратура във Варна.

Пострадалата и обвиняемият имат дете, плод на връзката ѝм до лятото на 2018 година, когато слес непрекъснати скандали и честа агресия, включваща физическо насилие, жената се изнесла от дома ѝм и заживяла с детето при родителите си. Въпреки раздялата двамата продължили да се виждат.

През януари 2020 година, на личен празник на бащата на пострадалата жена, присъствал и обвиняемият. Двамата напуснали заедно заведението, в което празнували, като В.Н. придружавал своята бивша жена под претекст да ѝ помогне с прибирането на детето. Мъжът обаче бил в нетрезво състояние и заспал в дома на родителите ѝ.

При опита й да го събуди, за да се тръгне, пострадалата станала обект на безпричинно нападение. Обвиняемият ѝ ударил няколко шамара без да ѝ дава обяснение, а малко по-късно ѝ нанесъл удар с юмрук в челюстта, като дори успял да я счупи. Агресията на мъжа не спряла, още няколко пъти той ударил своята жертва и я стиснал за врата.

Опитите ѝ да го изгони все пак дали резултат и В.Н. напуснал жилището.