Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Хората в Долни Воден не са на себе си след инцидента на стадиона

3-годишният Макси, премазан от футболна врата на стадиона в асеновградския квартал Долни Воден, е дете на известния дизайнер Стоян Радичев.

"Бащата и майката не са на себе си", разказват хора от селото. Инцидентът е станал на 3 юни, но се разчу едва на вчерашната сесия на общинския съвет в Асеновград. Тогава съветник от БСП зададе въпроса на местната власт как се стопанисват спортните съоръжения.
"Детето е в болница, беше в кома и има сериозни поражения. Не смеем да питаме, но се молим за него", казаха пред 24plovdiv.bg познати на Радичеви.
По думите им Макси се върнал да си вземе някаква играчка, бил в гръб, когато футболната врата рухнала и го затиснала. Домът на Радичеви бил на две крачки от стадиона.
Според запознати след инцидента детето е откарано в УМБАЛ "Св. Георги" с черепно-мозъчна травма, поразен бял дроб и счупени ребра. Сега било вече стабилизирано.
Радичев е известен дизайнер на рокли за абитуриентки и булки. Семейството има три деца, а пострадалият Макси е най-малкият.

Стоян Радичев е известен дизайнер. След инцидента с малкия му син той и съпругата му не са на себе си. Снимка: 24plovdiv.bg
Стоян Радичев е известен дизайнер. След инцидента с малкия му син той и съпругата му не са на себе си. Снимка: 24plovdiv.bg