Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Актьорът първи започнал да бомбардира Лопес с имейли, в които пишел колко е красива и че копнее за нея

Раздялата им преди била предвещана от звездите, сега ги очаква романтично лято и нищо повече

Старата любов ръжда не хваща. Дженифър Лопес и Бен Афлек отново са двойка почти две десетилетия след като в навечерието на своята сватба се разделиха. Бенифър се разпадна неочаквано за всички дни преди двете звезди да се врекат един на друг. Всеки от тях пое по свой път - намериха си други половинки, сдобиха се с наследници и въпреки всичко останаха приятели. Изглежда, чувствата, които са ги държали свързани през цялото време, са били повече от приятелски.

Само преди седмици Афлек, който се разведе с актрисата Дженифър Гарнър, се раздели и с последната си приятелка Ана де Армас, с която иначе изглеждаха много влюбени. По-голямата сензация както винаги дойде от Джей Ло, която отмени поредната си сватба, след като със спортната звезда и бизнесмен Алекс Родригес прекратиха годежа си.

Едва дни по-късно певицата се озова в компанията на своя бивш Бен Афлек. Двамата вече дори не крият подновените си отношения и изразяват чувствата си на обществени места с прегръдки и целувки. Така че няма съмнение относно тяхното събиране.

Искрата между двамата пламва за първи път на снимачната площадка на “Трудна свалка” (Gigli) в края на 2001 г. По това време Дженифър все още е омъжена за втория си съпруг - танцьора Крис Джъд, но до юли 2002 г. решава да подаде молба за развод. Тогава започва да излиза с Афлек и се ражда Бенифър.

Само четири месеца по-късно певицата получава блестящ пръстен с 6-каратов розов диамант и казва “да”. Бижуто е необичайно и специално - естествен розов диамант, ограден от два прозрачни диаманта. Влюбеният мъж е бръкнал дълбоко в джобовете си, защото според експертите е похарчил около $4,2 млн., за да зарадва Дженифър с камък с нейния любим цвят. Смята се, че именно пръстенът на певицата предизвиква тенденцията за естествените цветни диаманти много преди принц Уилям да предложи брак на Кейт с такъв. Тъй като са изключително редки, камък с добро качество може да струва до $700 000 на карат.

След годежа сватбата между Лопес и Афлек е насрочена за септември 2003 г. в Санта Барбара, но за съжаление, двамата така и не стигат до олтара. Отказват се малко преди това. Причината: прекаленото внимание на медиите към тях. Таблоидите следят отношенията им изкъсо.

“Когато открихме, че сериозно обмисляме да наемем три отделни “булки примамки” на три различни места, осъзнахме, че нещо не е наред - казват в изявление Бенифър по това време. - Започнахме да чувстваме, че духът на онова, което трябваше да бъде най-щастливият ден от живота ни, може да бъде нарушен. Чувствахме, че този ден, който трябваше да бъде радостен и свещен, може да бъде развален за нас, нашите семейства и приятелите ни.”

През годините и двамата говорят с топли чувства един за друг и с известна горчилка за развоя на тяхната история.

Дженифър признава в интервю през 2016 г. пред People: "Това между нас се случи при раждането на таблоидите и беше като “О, Боже!”. Беше просто голям натиск... Мисля, че ако беше различно време, друго нещо, кой знае какво е могло да се случи, но имаше истинска любов.”

Така ли им е било писано?! Известната астроложка Деби Франк разяснява пред HELLO!, че раздялата им всъщност е била предвещана от звездите.

“Когато за първи път започнаха да се срещат, Бен току-що е имал завръщане на Сатурн, каквото има при всеки, когато е на 29 до 30 - тогава искате да се установите. Бил е узрял за бране. Той е с няколко години по-млад от Джей Ло. И тъй като тогава има тази връзка на Сатурн, която пада върху нейната Венера, тя също искаше сериозна връзка. Експанзивният Юпитер също се е преместил в Лъв, така че е направил тяхната връзка най-забавната някога и така всичко се е ускорило и се е стигнало до годеж четири месеца по-късно.

Но след това, когато те се разделят, Бен има Сатурн върху неговата Венера и неговия асцендент. Сатурн е една от тези планети, големият решаващ, така че или се ангажирате, или се разделяте. Сключвате или прекъсвате. И те напуснаха (връзката).

Мисля, че и двамата искаха повече свобода, но това беше изненадващ ход за тях. Уран, която е най-непостоянната планета, също активира две от техните планети Марс. Това означава, че внезапно се събуждате една сутрин и си мислите: “Не мога повече да правя това”.

Относно бъдещето на двойката астроложката разочарова феновете им с прогнозата, че ги очаква едно романтично лято, но нищо повече. За тях подновяването на отношенията е вълнуващо, но звездите не предвещават нищо по-сериозно и дългосрочно. Всъщност Франк вижда затъмнение на една кармична точка - точката на съдбата, на 10 юни, когато всичко може да се реши за Джей Ло и Бен Афлек.

Новината за събирането им шокира най-вече доскорошния годеник на Лопес. Според близки до Алекс Родригес бейзболната звезда не се чувствал никак добре от това, че жената, с която се готвели да сключат брак, така бързо след раздялата им се е обвързала със своята стара любов. Настрана в случая оставяме слуховете за изневерите на бившия играч на “янките” и неговата вина.

Джей Ло с Алекс Родригес
Джей Ло с Алекс Родригес

И все пак Джей Ло не е била тази, която първа е направила крачка към Афлек, твърдят анонимни източници на TMZ. Всъщност той е започнал още през февруари да я бомбардира с имейли, докато тя снима филма Shotgun Wedding в Доминиканската република.

Тонът на съобщенията бил любящ и копнеещ за Джен според TMZ.

Така например, след като той вижда нейна снимка в социалните мрежи от ДР, веднага й пише колко е красива и колко му се иска да може да бъде там с нея. По това време Афлек е в Бостън, където снима The Tender Bar с Джордж Клуни, а Лопес все още е сгодена за Родригес.

Дженифър винаги е имала слабост към писането на Бен, който някак открай време успява да я хипнотизира с думи. Тя не е в състояние просто така да му устои и да не отговаря.

И впоследствие - да не се върне в прегръдките му.