Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

"И зрънце не са разкрили от онова, което знаят за Луната", казва световноизвестната българска пророчица Вангелия Гущерова (баба Ванга). Стъписващо е човек да узнае, че съществуват преки доказателства, пазени в дълбока секретност от НАСА, ЦРУ и Ватикана десетки години, които разкриват не само присъствието на извънземни хоминиди, долитащи на Земята с летящите си чинии, но и имагинерните им послания.

Тези доказателства разкриват, че представата на хората за божествеността е следствие не на целенасочена вяра в предпочитани митични субекти, а на изопачен прочит на извънземни манипулирани послания.

На 02.07.1947 г. (сряда), към 21,50 ч., на около 32 км от градчето Розуел (щата Ню Мексико, САЩ), със силен гръм се забива в земята сребристо летящо тяло с формата на диск с диаметър 12 - 15 м. Ето така зрелищно е било началото на една от най-големите световни сензации, наречена "Розуелската катастрофа". Бързо е сформирана разследваща комисия от близката стратегическа военновъздушна база 509, начело с началника на разузнавателния отдел – майор Джеси Марсел. В това увлекателно конспиративно пътешествие ще научите как реагира Ватиканът на Розуелската библия, повече ще научите оттук

Защо е сформиран тайнственият комитет "Маджестик 12", четете тук

Какво са видели астронавтите на Луната, четете тук.