Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Седмичен хороскоп
Седмичен хороскоп

ОВЕН: ЗАПОЗНАНСТВА

Работа: През първите четири дни на седмицата ще ви изненадат запознанства и неочаквани, но полезни делови срещи. Заредени сте със сили и успявате със знанията си, но и с помощта на своя чар. С начина си на работа дразните своите колеги, но е по-добре да не им обръщате внимание. От понеделник ви предстои период, позволяващ да обмислите и дори да предприемете смяна на работното си място или дори на професионалното си поприще. Може да потвърдите съгласието си с тази промяна. Изявете най-доброто от себе си. Деловите предложения са във ваша полза.

Здраве: Здравето ви изисква грижи. Прекарвайте повече време на чист въздух. Спортувайте умерено, въпреки че често сте лениви и предпочитате да се откажете, разхождайте се половин-един час.

Любов: Възможни са затруднения в семейните отношения или разногласия с партньорите ви. Постарайте се да се концентрирате в положителни мисли, отърсете се от уязвеното си честолюбие.

ТЕЛЕЦ: ЕМОЦИЯ

Работа: Началото на седмицата изисква да потискате емоцията си. Бъдете предпазливи, когато давате обещания, особено ако са свързани с работата ви и с предстоящото подписване на дългосрочни договори, защото може да не ги спазите и авторитетът ви да пострада. От понеделник се задълбочете и обмисляйте добре действията си, а едва след това тръгнете уверено към поставената цел. Очакват ви добри приходи, ако успеете да завършите в деня започната от вас работа. Ще избегнете кризата, ако не се ядосвате, проявите сдържаност и действате обмислено и предпазливо, въоръжени с такт и търпение.

Здраве: Здравето ви е отлично. Заредени сте с много сили, които може да съхраните, ако не сте добротворци там, където не са ви помолили за помощ и може да увредите психиката си.

Любов: Семейните отношения и тези с интимната ви половинка са хармонични. Не пропускайте романтичните мигове и не нарушавайте създадената хармония.

БЛИЗНАЦИ: ВЪРХОВА ИЗЯВА

Работа: Първите дни, включително и почивните, са благоприятни за върхова професионална изява. Имате възможност да осъществите търговски операции и да си осигурите добри приходи. Работещи в държавната администрация може да бъдат лишени от мечтаните премии заради неправилно отношение и поведение в непредвидена ситуация или заради неочаквана смяна на ръководството. От понеделник се откажете даже и от уговорените търговски сделки, както и от обсъждане на планираните финансови операции. Дебне ви провал, породен от сериозни затруднения, чието преодоляване ще ви отнеме време. Нямате повод да се противопоставяте на колегите си.

Здраве: Здравето ви е отлично и ви зарежда с оптимизъм. Не търсете проблеми, ако се движите между безотговорни хора, но не сте се срещали с коронавируса. Пазете се сами.

Любов: Ако сте решили да дадете израз на отдавна таени чувства, можете да го сторите без колебание. Близките ви са изнервени от нежеланието ви да споделите проблемите си.

РАК: ТЪРПЕНИЕ

Работа: Въпреки че в началото на седмицата сте изпълнени с желание за работа, не сте наясно с плановете си. От вас зависи дали ще сте достатъчно търпеливи, за да се справите с всичките си служебни задачи. Бъдете внимателни! Осъществяването на нови идеи ви носи удовлетворение. Вашите предложения срещат подкрепата на ръководството, въпреки че не сте се надявали да я получите. От понеделник се сблъсквате с проблеми в отношенията с хората от деловото си обкръжение. Ако не сте склонни на компромиси, сами рискувате да се лишите от помощта им. Колегите ви са изнервени от нежеланието ви да приемете идеите им, но без да обясните каква е причината.

Здраве: Грижете се за здравето си, защото сте прекалено напрегнати. Притеснени сте заради податливост на алергии от некачествени храни.

Любов: Семейните представители да не се надяват на романтична вечеря, ако са решили да се приберат по-късно от обещания час. Несемейните ще срещнат мечтаната половинка.

ЛЪВ: НЕОЧАКВАНИ ПРОМЕНИ

Работа: От четвъртък до края на седмицата сте подложени на неочаквани и неблагоприятни промени. Не създавайте трудности на работното си място заради ненужен спор. Не се опитвайте да наложите мнението си, за да може съдбата да обърне събитията в професионалния ви живот във ваша полза. От понеделник сте заети с нови задачи. Въпреки напрежението ви предстоят срещи с непознати хора, които държат да се видят с вас на всяка цена. Не ги отлагайте. Обсъждането на делови проблеми отложете за следобед. Независимо че сте претоварени със задължения, ще ви се обадят делови партньори, за да обсъдите бъдещото си сътрудничество.

Здраве: Здравето ви е стабилно, ако не изпаднете в депресия и се предпазвате от травми, особено ако сте неподготвени в спортната зала.

Любов: Разсейте на всяка цена съмненията, че сте изневерили, за да си спестите по-нататъшните неприятности. Вечер се постарайте да изясните напълно отношенията си.

ДЕВА: ТРУДНОСТИ

Работа: Трудностите, с които ще се сблъскате в началото на седмицата, не са повод за депресия. Печелившата позиция е отредена за тези от вас, които развиват собствен бизнес. Съветите на вашите делови партньори ви носят полза. Ако сте съумели да осъзнаете важността на своите задачи, започнатото в последните дни ще ви донесе отлични резултати. Ако действате с трезва мисъл и спокойно преценявате последствията, ще се справите без емоционални и финансови поражения. От понеделник е време да поговорите с партньорите си за предстоящо вложение в доходен бизнес или за регистриране на фирма. Активността на работното място носи финансови постъпления, които не бива да инвестирате прибързано.

Здраве: Здравето ви е добро, ако не прекалявате с алкохола в топлите дни и не се опитвате да доказвате на всички как сте защитени от всякакви болести.

Любов: Не пропускайте да пътувате с любимите си хора или със семейството. Излезте сред природата и се отдайте на развлечения.

ВЕЗНИ: ПРИХОДИ

Работа: През първите дни на седмицата очаквайте финансови постъпления. Сигурността, че ще получите отлични приходи от труда си, ви изпълва със спокойствие. Преценете действителното състояние на своите доходи, за да не се окажете без средства. Изкушени сте от предложение за задгранично пътуване. От понеделник сте доволни от себе си. Работата ви носи заслужено удовлетворение в този ден. Не отказвайте да обмислите предложение, свързано с промяна на работното място. Помислете за бъдещите си планове. Убедителни сте при делови разговор. Говорите омайно и ще спечелите, ако не повишавате тон.

Здраве: Здравето ви е стабилно въпреки усещането за отпадналост. Почивайте си повече. Не се гневете, позитивните мисли са целебни за вас.

Любов: Вечерите посветете на семейството си. Ако не сте семейни, излезте с приятели. Може при познанство да откриете подходящата половинка.

СКОРПИОН: ЗАДЪЛБОЧЕНОСТ

Работа: В началото на седмицата ви изненадват неочаквани промени. Не се ядосвайте дори и ако се налага да промените плановете си. Задълбочете се в задачите си, защото рискувате да изпуснете високото заплащане за положения труд. Дайте изява на интелектуалните си способности и наберете скорост към нов връх в професионално отношение. От понеделник срещите и запознанствата са нежелателни дори и ако сте ги планирали. Ако имате възможност, си вземете отпуск и си останете у дома, защото сте изнервени. Преценете дали се налага да търсите подкрепа на идеите си, обадете се на влиятелни познати, на които сте помагали преди време.

Здраве: Здравето ви е отлично, но вие, особено ако сте боледували, отказвате да приемете този факт и предпочитате да се оплаквате без причина - нетипично поведение за вас.

Любов: Любимите ви хора разчитат на вашето обещание да излезете на вечеря с приятели, които отдавна не сте виждали. Не ги разочаровайте.

СТРЕЛЕЦ: НОВИ ЗАДАЧИ

Работа: От първия ден на седмицата очаквайте новина за приходи от работа, която сте завършили миналия месец. Предпазвайте се от финансови загуби, породени от трудности, които няма как да избегнете, а и не бива да се опитвате, за да не ги увеличите. От понеделник поставете началото на нови задачи, но не прекалявайте с настойчивостта си вашите партньори да приемат новите ви идеи. Не се опитвайте да избързвате, за да не се провалите. Ако ви направят предложение за смяна на работното място, може да го приемете, но не и ако ще намали приходите ви. Не приемайте участие в рисковани начинания, уж носещи бърза печалба.

Здраве: Здравето ви изисква сериозни грижи. Не сте склонни да си дадете почивка, защото преумората ви вреди. Предпочитате да прекалявате с концентратите.

Любов: В личните ви отношения хармонията е привидна. Не прекалявайте с претенциите към близките си. Ако не сте семейни, имате възможност да срещнете подходящата половинка.

КОЗИРОГ: ОБЩИТЕЛНОСТ

Работа: От началото на седмицата общувате с лекота - нещо, което скоро не ви се е случвало, защото все сте напрегнати и заядливи. Имате шанса да осъществите полезни делови запознанства, но с много внимание допускайте новите хора до себе си. Радвате се на очаквани резултати на работното място. От понеделник приемете, че усилията ви не са напразни и ще ви донесат очакваните успехи след известно време, ще се справите с лекота със задачите си. Организирайте по нов начин работата си, за да осъществите с успех през следващата седмица планираните инвестиции и да си гарантирате добри постъпления. Не пътувайте.

Здраве: Здравето ви е стабилно, ако не си навредите сами, не се преуморявате се храните така, че да не си създавате проблеми с кожни алергии.

Любов: Любимите ви хора не са във възторг от професионалните ви планове, защото ще имате по-малко време за тях и вместо вечер да са у дома, все ще имат причини за закъснение.

ВОДОЛЕЙ: НЕПОГРЕШИМОСТ

Работа: През първите дни на седмицата очаквайте промени, които ще повлияват върху живота ви не само през настоящата, но и до края на другата седмица. Свързани са с работата ви, но задължително ще окажат положително влияние и върху личния ви живот. Започнете с реализацията на плановете си, но без прибързаност и самочувствие, че сте непогрешими. От понеделник имате възможност да увеличите приходите си, въпреки че няма да ви е лесно и някои от вас ще се откажат. Не се претоварвайте с непланирана допълнителна работа. Ограничете разговорите със своите колеги. Разсейвате се и ще допуснете грешки в работата си.

Здраве: Излъчвате стабилност и здраве и будите завистта на околните. Не забравяйте, че преумората ви вреди. Почивайте си често и съхранете стабилната си форма.

Любов: Близките ви са очаровани от възможността да ви помогнат със съветите си. Приемете ги. Зачитайте мнението на любимите си хора и чувствата ви ще пламнат с нова сила.

РИБИ: ГРЕШКИ

Работа: Въпреки че имате други планове за първите дни на седмицата, е добре за вас да отстраните собствените си грешки, а ако не е възможно, се постарайте да ги споделите и да поискате помощ. Внимавайте, защото действията ви са импулсивни и непредсказуеми. Късметът не е на ваша страна, ако сте мързеливи и чакате друг да свърши вашата работа, а вие да получите незаслужени похвали. От понеделник планирайте работата си така, че да не се преуморявате, и дайте оценка на състоянието й в момента. Неочакван обрат на събитията може да се окаже във ваша вреда. Ако се заредите с решителност и не загубите търпение, ще успеете да се справите с трудностите.

Здраве: Здравето ви е нестабилно. Предпазвайте се от простуди и в топлото време. Поемайте повече витамини, най-добре с пресните плодове и зеленчуци.

Любов: Брачната ви половинка е на мнение, че сте готови за изневяра. Не допускайте проблеми в семейството, които ще ви отдалечат от любимите ви хора.