Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Диляна Ценова-Гогова
Диляна Ценова-Гогова

Мои приятели и близки дължат живота си на Александровска. Някои лежаха отначало на други места и в други градове, влошиха се, в Александровска ги приеха в безпомощно състояние и ги излекуваха. Освен да съм благодарна до гроб, друго не мога да направя. Мен лично са ме вадили от огромни драми, не ми се разказва, излишно е дори да изреждам причините да се отнасяме с уважение и почитание към тези доктори и сестри.
Сега, разбирам, че за хора като Мая Манолова предизборната кампания е сравнима само с кръстоносен поход към Йерусалим и всеки подъл нож в гърба е оправдан по техния славен път към парламента и властта, но намирам за брутално и цинично да нападаш от политически съображения болница от нивото на Александровска. Жалка история!
Комунисти, които се снимат с икони, за да изглеждат праведни, въплъщения на християнската добродетел, ръфат като орки най-авторитетните специалисти, утре ще им легнат на операционните маси, ама днес им е сгодно да мятат яйца и фейкове за профукани милиони. Щото са нахъсили народа, че кръв ще хвърчи и тътен от разстрели ще се носи като след 9-и септември, не за друго. То бива...
Само Радой Ралин може да сведе нещата до една строфа: "Докога в наша страна бащина, ще вирее таз простащина?"