Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов КАДЪР: Фейсбук
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов КАДЪР: Фейсбук

"От вас искам да лъха доброта" каза лидерът на ГЕРБ към млади представители на партията

"Това не е служебен кабинет, а предизборен щаб. Те говороят срещу партия. Те не могат да обяснят как ще защитат машините в чужбина. Те искат да развалят изборите и по този начин правителството да продължи в условията на диктатура". Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който се включи на живо във фейсбук на среща с млади представители на партията. Заедно с него е и лидерът на ГЕРБ - младежи Георг Георгиев, Делян Добрев и бившият депутат Христо Гаджев.

"Със 165 души не успяха да направят правителство, а всеки си говореше за своята предизборна кампания. ЦИК дава ли си сметка, че с това машинно гласува навсякъде могат да направят проблем? Самият Радев гласува около 3 мин. и 40 сек.", каза още Борисов, като заяви, че единствената работа на миналия парламент са били промените в изборното законодателство, което ще доведе до непочтени избори.

"Друг член от предизборния щаб на Радев каза две неща: теглене на нов държавен дълг няма да се наложи, а до края на юни фискално страната стои добре", заяви още Борисов по повод думите на служебния министър на финансите Асен Василев.
По думите му единственото, което не могат хората на Румен Радев, е да докажат, че ще има честни избори.

Той призова младежите да надградят направеното от ГЕРБ, а свършеното досега не може да бъде отнето. 

"От вас искам да лъха доброта, идеи, творчество", каза още Борисов.

След като един от младежите се представи и заяви, че е от Разград, Борисов напомни за бъдещия завод за ваксини, който ще бъде там, определяйки го като уникално съоръжение. 

Очаквайте подробности!