Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Ивайло Мирчев
Ивайло Мирчев

Доказателствата за подслушването на политиците са унищожени чрез наводняване на хранилището. Това коментира в четвъртък вечерта по TV+ и TV1 Ивайло Мирчев, депутат от "Демократична България" в 45-ото Народно събрание.

На 20 май съпредседателят на "Демократична България" Атанас Атанасов съобщи, че има информация, че са били подслушвани 32-ма висши политици в България, като в това число влизат както партийни лидери, така и водачи на листи на отминалите парламентарни избори на 4 април. В предаването на Веселин Дремджиев, Ивайло Мирчев съобщи, че информацията идва от три независими източника, които обаче съобщават и че хранилището с информацията, събирана със специални разузнавателни средства, е било наводнено.

"Нашата информация е, че доказателства за това вече са унищожени, но те оставят следа, защото някой трябва да издаде разрешение, за да има подобно подслушване. Трябва да стане ясно кои са подслушваните политици и дали, освен че са подслушвани, е имало и живо проследяване", каза още Мирчев.