Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Хвърлих едно око на групата ИНТЕРЕСНИ ФАКТИ, ЗАГАДКИ, МИСТЕРИИ И ИСТОРИИ ОТ БЪЛГАРИЯ И СВЕТА и нямате представа какъв зверски скандал заварих, всичко беше в кръв!!! Грозно мазало, плювни и изпъкнали жили под съвсем кротичка статия, че сиртакито водело началото си от филма “Зорба гъркът”. Заклевам се!!!

Значи, някакъв вика- кво ме бърка, бе, гърците да мрат! Две жени се ръфат коя е по-гъркиня, имало ли е такъв танц преди филма или не е имало, друг споделя, че му е гадно, дето първите концлагери са направени от гърци за българи. Дават също пословица: “Адам може да е македонец, ама господ е българин”, както и историческа препратка: “елЕните са дошли преди 4 хиляди години от Северна Етиопия! Стига сте ги превъзнасяли тия гърци!”

Пак повтарям, тая слуз тече под текст за сиртаки и Антъни Куин, даже леко оплескан с google translate, но пък разведрен със снимка от филма.

Нещата са много тревожни, приятели, хората масово не са добре и не търсят медицинска помощ. Помествам кратък откъс от този дневник на психичните разстройства и призовавам за предприемане на спешни и незабавни мерки.