Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Д-р Любомир Канов КАДЪР: bTV
Д-р Любомир Канов КАДЪР: bTV

Добре дошли в Рашеветниковата държава!

СС е вече тука, само дето нямат търпение да добавят липсващите букви СР, за да ни заврат под Шпагина на МОЧА окончателно и да ни върнат завинаги в СССР. Go back in USSR!

Така пееха Бийтълс.

Не пейте, не тъгувайте, ние сме на път да се завърнем, под предводителството на летящата фуражка и под дисциплиниращият стъклен поглед на новият надзирател от Лубянка.

Радешетников и Рашеветников?

Добре се нагласихме, целокупний български народе! Не е ли?

Евгений Михайлов припомни кой е този следовател от ДС, с неговите методи на разпити, с неговата школа на изопачаване и сплашване, така характерна за изуверите от Развигор 1. Опитвал се е да го уличи, да го хване в клопка, в продължение на 20 часа разпити да го накара да се подпише под лъжа, за да спаси провалилият се перестройчик Петър Младенов от изречените от самия него думи и готовността му да изпрати танкове срещу собственият си народ.

Аз познавам тези хора със стъклените очи. Аз помня техните фалшиви протоколи, техните изопачавания и начина по който осъществяваха следствие, правосъдие и “народна демокрация”. Не 20 часа, а 60 денонощия денем и нощем, развигорските “инжинери на човешката душа” се мъчеха с всички средства, включително лишаване от въздух, от движение, от светлина и от всякакви “права” (ех, правозащитници, къде бяхте тогава?”) да ме сломят и да изтръгнат показанията, които им трябваха, за ме уличат като “враг на народа”. Че щом един лекар е враг на народа си, кой не е?

Е, осъдиха ме и без тази формалност, защото нищо от това, което тези изцъклени хора поискаха да им се получи, не им се получи. Воювах за всяка изречена при разпитите дума, която следователят се опитваше да преиначи. Вероятно устоях, защото имах късмет, не ми вадеха ноктите с клещи и не ме инквизираха с ток, както онези от поколението на бащите ни. Служеха си само с хипоксия, оставяха ме без въздух в килията с размери 2.40х1.20 и с денощна и зловеща жълта крушка.

Сега, онова което в църковните песни се казва в прослава “благочестивому и славному болгарскому народу”, това съвкупно племе, това Христово стадо избра за свой пастир този генерал и този стъклоок вълкодав за своите водители към бъдещето. Към светлите бъднини.

Където науката е слънце и гдето знаньето живей.

Явно ние сме един велик народ, дал толкова много на света.

Не ми остава нищо друго освен да кажа отново:

Ай, чиститу!

А следващият път, като правите избори, сложете върху генералския ямурлук на овчаря вместо пагон, една маймуна да ви се плези. Ако не ви харесва да е гибон, един озъбен макак ще ви свърши работа.

*От фейсбук