Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Хапя лакти, че не съм адвокат!

Приятели, аз нямам време да реализирам това, но ми е необходима (като на потребител ми е необходима) платформа, в която да можем да оценяваме ИДИОТИИТЕ на чиновниците покрай ковид-истерията. Трябва да има някаква световна класация, защото те направо се надпреварват и то FOR FREE в момента.

Не е справедливо да се забравят и игнорират такива бисери като предложението на Тръмп да си пуснем светлина вътре в телата и др. Ето, в Германия в момента - аз съм в района на Хайделберг - има вечерен час (22 часа), но ако се придвижваш пеша, то имаш още два часа в плюс, тоест до 24. Ако си с колело или с кола - 22 часа е максимума, в който трябва да си У КЪЩАТА си. Първо не вярвах. А от няколко дни част от мозъчната ми дейност обработва информацията и търси логиката. Проблемът е в това, че не я откривам и се измъчвам. Та, мисля си, трябва да има номинации и награди за подобно творчество.

Тук, където съм сега, се говори (не е факт поне засега), че се готви решение в заведенията за обществено хранене да бъдат допускани само ваксинирани или преболедували от КОВИД. Е, дискриминацията има много лица, но да те дискриминират, защото си здрав - това ще е новина. На фона на проблемите с ваксините... Хапя лакти, че не съм адвокат.

*От фейсбук!