Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

 Крещящо е мълчанието на Радев, Трифонов, Христо Иванов и Нинова по шпионските скандали с Русия

Министър-председателят в оставка Бойко Борисов отиде на посещение в Семинарията навръх Великден. Той заяви, че е доволен от направените ремонтни дейности по време на мандата.

Премиерът в оставка обвини българските политици и държавни мъже, че все още не са взели отношение по шпионските скандали с Русия:

Крещящо е вече мълчанието на кандидат-президента Радев, на Слави Трифонов, на Христо Иванов и Атанас Атанасов. За Корнелия и другите да не говорим, коментира Борисов.

Вчера беше подписана обща позиция срещу решението на Русия, която забрани влизането на осем граждани на ЕС на територията на цялата Руска федерация.

Изразихме подкрепа към председателя на ЕП Давид Сасоли и вицепрезидента на Европейската комисия Вера Юрова заради санкциите, които им бяха наложени, свързани с правата на човека, припомни Борисов

Месец и нещо сме в оставка. Нарочно се мотаят, за да могат да свършат мръсната работа на кандидат-президента Радев - да има собствена ЦИК и като кандидат-президент той да прави изборите. Ние сме уволнени, в същото време Борисов продължава да управлява, каза още премиерът в оставка.

Той се обърна към лидера на БСП Корнелия Нинова да "не ни вкарва в обращение и реторика като знае, че е невъзможно да направи коалиция с нас".