Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Източник: Pixabay
Източник: Pixabay

Правенето на прогнози е занимание за абсолютно всеки един човек. Можем да прогнозираме времето, да очакваме по-малко трафик сутрин, когато пътуваме и още много други. Без съмнение, когато говорим за удоволствието от прогнозите, трябва да насочим вниманието си към спортната индустрия. С милионна аудитория и разнообразие от дисциплини, мнозина откриват удоволствието от спортните прогнози всеки ден. Тук обаче идва един важен въпрос: какво се случва, ако именно това забавление не ви впечатлява?

Един поглед към възможностите на Bwin България ни показва и наличието на така наречените развлекателни залози. Най-добрата новина е, че те не са обв9749464ързани със спорт, а с възможност да наддаваме за някои светски събития, риалити предавания и още много други. Присъствието им не е случайно, особено след като всяка година наблюдаваме церемонията по връчването на наградите Оскар, следим с интерес кои точно изпълнители ще се борят за награда Ейми и още много други.

Точно това предоставят развлекателните залози. И докато спортните фенове трябва да проверяват статистиката и да следят настроението на играчите, почитателите тук ще трябва да познават много добре материята и до известна степен да бъдат критици. Не случайно ще забележим, че дори номинацията на Мария Бакалова присъства като опция и ако вярваме на букмейкъра, шансовете и никак не са ниски, макар и актрисата Юн Юх-Юх да се смята за фаворит. Изправянето на двете дами отдавна е повод за размисъл и не са малко почитателите, които вече са направили своята основна прогноза.

Интерес за оператора са и риалити форматите, като Биг Брадър – макар и в момента да върви само бразилският сезон. Евровизия започна да добива популярност, след като всяка година форматът дава свобода на всеки изпълнител да представи страната с някои противоречиви изпълнения. Тази година не трябва да забравяме, че Виктория Георгиева е позиционирана на второ място като потенциален победител.

Почитателите на литературата също не са забравени и имат пълната свобода да се запознаят с номинираните писатели за Нобеловата награда по литература.

Очевидно е, че много често се предлагат и други интересни и дори забавни пазари, като опит да се познае следващият папа. Едва ли някой има критики към настоящия, но след като говорим за забавление и развлечение, не смятаме, че прогнозите в тази категория биха успели да се класифицират като грях.

Развлекателната секция е добавена, за да позволи на повече почитатели да направят една по-различна, но също толкова вълнуваща прогноза. За разлика от спортните залози, тези дори могат да се смятат за малко по-сложни, все пак не говорим за влиянието на един играч срещу другите и неговата перфектна игра, а тук фактор е и публиката, която прави номинации, гласува и определя бъдещето на формата.

Макар и да говорим за забавление, трябва да обръщаме внимание на абсолютно всички тенденции и фактори, все пак не говорим за един отбор и ясно написани правила, а за интерес, в който даден почитател трябва не просто да усеща пулса на едно общество – наградите Оскар са точно такъв пример и ключово внимание трябва да се обърне на тенденциите и интересите на американските критици, преди да се стигне до окончателното решение.

Същото важи за всеки друг формат, където жури трябва да посочи победителя, а що се отнася до вотът на публиката, той е практически непредсказуем, но точно това пък го прави и толкова вълнуващ.