Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Нидал Алгафари Кадър: NOVA NEWS
Нидал Алгафари Кадър: NOVA NEWS

Пиар експертът и продуцентът Евтим Милошев признаха, че от години Трифонов не разговаря както с тях, така и с повечето близки хора, с които заедно са създавали легендарното предаве "Ку-ку"

"Ку-ку" е люпилна на много кадри през годините, успели не само в политиката, заявиха в предаването "Тази неделя" на Би Ти Ви пиар експертът Нидал Алгафари и тв продуцентът Евтим Милошев. Двамата са били в екипа на предаването при създаването му заедно със Слави Трифонов.

Никой не се ражда политик. Политиката днес е просто шоу, коментира Евтим Милошев по повод новата обществена роля на Трифонов.

Попитан от водещата Жени Марчева дали са се чули с лидера на "Има такъв народ" след парламентарните избори, Алгафари отговори: "За последните 20 г. съм го виждал два пъти, когато ме е канил в предаването си. Този човек съвсем се дръпна и се затвори в много тесен кръг около себе си."

 Много отдавна спря да общува с най-близките си, които в първите му стъпки изключително много му помогнаха, добави Алгафари и даде примери с Август Попов и Влади Въргала. 

Какво да кажа? От 2006 г. не поддържаме контакт. 1-2 пъти сме се виждали съвсем случайно. Ние дори телефоните си нямаме, поне аз неговия, призна и Евтим Милошев и добави: "Това, че 13 г. сме били заедно, е нещо, което просто се е случило. При него това е процес, който той го мисли, следва го, няма случайности - цялото му публично присъствие. Седим и гледаме".

Слави е човек, който от нищото успя да стигне изключителни върхове. Слави успя да премине през мутрите на ВИС и СИК, не е вярно, че сега е станал политик. Той винаги по някакъв начин се е занимавал с политика. Те правеха турнета за най-различни партии. През телевизора облъчваха за една или друга партия. Сваляха и качваха хора.

Но като политик днес може би трябва да се появи и да говори, за да го разберем какво ще прави. Силата му беше в говоренето. Сега тази сила те я заключиха, което не е правилно. Може би защото нещата, които е казвал Слави, не ги е казвал той, а са били изписвани от 7-8 сценаристи. Може би, ако го оставят да говори сам, няма да му идват толкова бързо хрумките, предположи Нидал Алгафари.

Евтим Милошев / Снимка:Пламен Кодров
Евтим Милошев / Снимка:Пламен Кодров