Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Мая Манолова КАДЪР: bTV
Мая Манолова КАДЪР: bTV

Мая Манолова обяви пред Би Ти Ви, че няма да подава оставка от комисията по ревизия в НС, защото не счита че "Бойко-разбойко", както се изрази тя, може да я иска.

Вчера на извънредната пресконференция ГЕРБ поиска оставката на Манолова заради посещението й в "Булгартрансгаз". От дружеството казаха, че не са в състояние да представят документите в електронен вид, а в хартиен вариант. Това не е нормално в 21 век, обяви съпредседателката на "Изправи се! Мутри вън".

Манолова обясни, че са поети ангажименти и като народни представители, могат да посещава и не разбира как се коментират тези неща от централата на ГЕРБ, защото партията не е принципал на дружеството.

Манолова иска да се проверят и раздаваните пари за ремонт и строителство на пътища.

Българският народ живее в тотална мизерия а Бойко Борисов се хвали, че дава по 50 лв. на пенсионерите, докато те (управляващите), които са слугите на народа живеят в разкош, коментира Манолова.

Тя допълни, че ще подкрепи Има такъв народ, ако те решат да съставят правителство: "Ако Слави Трифонов има намерения за правителство щом получи мандат, ние сме готови и да го подкрепим, както и за служебно правителство и нови избори".