Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Тошко Йорданов
Тошко Йорданов

Ще видите какво ще направим ние, след като видим какво ще направят ГЕРБ за кабинет. И ако се стигне случайно до трети мандат, този който го вземе трябва хубаво да си помисли какво ще направи, защото в средната част (бел. авт. - там седи групата на ГЕРБ) биха подкрепили който и да е било в залата.

За това предупреди шефът на депутатите от "Има такъв народ" Тошко Йорданов от парламентарната трибуна. Той взе думата, след като депутатът от ГЕРБ Тома Биков заподозря, че между ДПС и "Има такъв народ" има задкулисни договорки.

В декларацията на ГЕРБ беше пълно с неистини. Ако ви учудва как залата гласува така преди дни, това е защото никоя партия не иска да се докосне до ГЕРБ, отвърна той на критиките на Биков, че ДПС е подкрепило всички шефове на бюджетната, правната и здравната комисия, предложени от "Има такъв народ" и "Демократична България" след договорки.

"Всеки в тази зала, който е извън ГЕРБ, трябва да знае, че ако гласува каквото и да е с ГЕРБ, ще бъде предател към гражданското общество. Тук няма поле за размисъл", категоричен бе той.