Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Полицаи разкриха две престъпления , проведена е беседа с лице от криминалния контингент във Вършец. Това съобщиха от полицейската дирекция в Монтана.

Вчера, между 9 и 16 часа е проведена специализирана операция за противодействие на конвенционалната престъпност, под наблюдението на Окръжна прокуратура-Монтана. В операцията са участвали екипи на районното управление във Вършец и Жандармерията в Монтана.

Извършени са проверки на 6 адреса, 87 лица, 45 МПС и 2 заложни къщи. В хода на операцията са разкрити 2 престъпления – домова кражба на мобилен телефон „Самсунг” и приемник за цифрова телевизия от къща в курортния град. Полицаите намерили апаша и откраднатите вещи са върнати на собственика. Униформените установили незаконно съхранение на 0.5 куб. габърова дървесина в къща в местния квартал „Изток”. На притежателя е съставен акт и образувана преписка.

В хода на полицейските действия са съставени акт по Закона за движение по пътищата, акт по Закона за българските лични документи, 5 глоби по фиш, 4 предупредителни и 4 констативни протокола.