Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

СНИМКА: Архив
СНИМКА: Архив

На 17.03.2021 г. около 9,30 ч. в РУ Лом 37-годишна жителка на столицата, живуща в гр. Вълчедръм, заявила, че предната вечер отседнала с приятеля си в хотел в гр. Лом.

На сутринта той й нанесъл побой и отнел от дамската й чанта сумата от 600 лв. и мобилен телефон "Samsung Galaxy S10+". Местопроизшествието е посетено от служители на РУ Лом, които извършили оглед. Незабавно е сформирана група, която предприела оперативно- издирвателни мероприятия в рамките на провеждащата се специализирана полицейска операция за противодействие на конвенционалната престъпност.

В резултат на полицейските действия по „горещи” следи е установен 27-годишният приятел на потърпевшата от гр. Лом, в когото са намерени всичките, заявени от тъжителката пари, а телефонът бил установен при негов познат. 27-годишният е задържан за 24 часа в полицейския арест на РУ Лом, като е направил самопризнания.

Вследствие на нанесения побой 37-годишната жена е със синини по тялото и е освидетелствана в МБАЛ Лом. По случая е образувано досъдебно производство по чл. 198, ал. 1 от НК.