Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Меган Маркъл и принц Хари разказаха шокиращи истории пред Опра Уинфри СНИМКА: РОЙТЕРС
Меган Маркъл и принц Хари разказаха шокиращи истории пред Опра Уинфри СНИМКА: РОЙТЕРС

Меган Маркъл и принц Хари разказаха шокиращи истории пред Опра Уинфри. Вижте седем от бомбите в интервюто, излъчено по американската телевизия Си Би Ес: 

Разговори за цвета на кожата на Арчи

Меган Маркъл сподели, че членове на кралското семейство се се тревожили за цвета на кожата на нейния син Арчи, още докато е била бременна. Съпругата на принц Хари каза също, че Бъкингамският дворец е отказал да предостави закрила на детето й, каквато е традицията.

"През месеците, когато бях бременна, през цялото време чувах, че няма да получим сигурност и титли, както и тревожни коментари за това колко тъмна може да е кожата на детето, когато се роди", каза Меган.

Меган Маркъл имала мисли да сложи край на живота си

Тя разкри, че е имала мисли за самоубийство по това време. "Не исках повече да живея", заяви Меган със сълзи на очи

Кейт е разплакала Меган, после й подарила цветя

След многобройни съобщения, че Меган е разплакала херцогинята на Кеймбридж по време на проби на шаферски рокли Меган твърди, че всъщност е точно обратното. Меган заяви, че сега е простила на Кейт, като добави, че е "добър човек". Тя казва, че Кейт й е подарила цветя, за да се извини за инцидента. Според Меган това е било „повратна точка“ по отношение на времето й в кралското семейство.

Хари е разочарован от Чарлз. Твърди, че му е спряно финансирането

"Чувствам се наистина разочарован, защото и той (принц Чарлз) е преживял нещо подобно. Той знае какво е болка", каза принц Хари за баща си и добави: "Винаги ще го обичам, но преживях много болка".

"Семейството ми буквално ми спря финансирането", заяви принц Хари. "Но имам средства, оставени от майка ми, и без тях нямаше да можем да направим това", допълни той.

Меган и Хари са сключили брак 3 дни преди официалната церемония

Двойката разкри, че всъщност са сключили брак тайно три дни преди кралската си сватба.

Меган каза, че никой не е знаел, но те са решили, че искат да дадат своите обети насаме и далеч от милионите хора, които са се настроили да гледат на живо през деня. Обадили се на архиепископа на Кентърбъри и го попитали дали могат да го направят предварително и той се съгласил.

Според Хари брат му Уилям и баща му Чарлз са в капан

Херцогът призна, че вероятно нямало да напусне кралското семейство, ако не е била Меган, като каза, че е бил "заточеник" на системата.

Той заяви, че баща му и брат му "са в капан" и "не могат да си тръгнат".

"Самият аз бях заточеник на системата, докато не срещнах Меган. Тя ме спаси", каза той.

Второто им дете ще е момиче 

Меган и Хари споделиха пред Опра Уинфри, че очакват да им се роди момиченце, а синът на двойката Арчи през май трябва да навърши две години