Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Акция по линия на противодействие на съхранението и разпространението на наркотични вещества е проведена през изминалото денонощие. На 03.02.2021 г. в с. Михнево, общ. Петрич, от полицейски служители на РУ-Петрич е проверен домът на 27-годишен от селото и намиращите се в него 25-годишен петричанин и 27-годишен от същото село. В жилището са намерени и иззети около 10,94 грама канабис и около 4 бр. електронни везни. Двамата мъже са задържани със заповед за задържане до 24 часа.

Около 13:30 часа вчера в гр. Гоце Делчев, криминалисти от РУ-Гоце Делчев са задържали 21-годишен от града, в чийто дом е намерена и иззета около 0,2 грама тревиста маса, реагираща положително на канабис. В хода на работата по случая е установено лицето, разпространило наркотичното вещество, а именно 18-годишен младеж от с. Ново Кономлади. В неговото жилище са намерени и иззети около 16,5 грама канабис и електронна везна.

В следобедните часове на деня в гр. Петрич, полицейски служители на РУ-Петрич са спрели за проверка лек автомобил „Фолксваген Голф“ с 26-годишен водач от с. Кладенци, общ. Петрич. С техническо средство е установено, че същият шофира след употреба на наркотични вещества, а у него е намерено и иззето около 0,63 грама кафяво, прахообразно вещество, реагиращо положително на амфетамин. Проверена е и 23-годишна пътничка в автомобила, у която са открити около 14,93 грама амфетамин и електронна везна.

От полицейските служители са предприети действия, при които е проверено жилището на жената в гр. Петрич, където е иззето около 4,77 грама бяло, прахообразно вещество, което след направен полеви тест е реагирало положително на кокаин. По случаите са образувани досъдебни производства. Работата продължава.