Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Могат ли. Не. Не могат. Могат ли инфантили, а на всичко отгоре и морални мръсници. Не, не могат.
Кои сте вие. Вие сте кандидати за власт, за депутати, министри и всякаква друга "благинка". Вие се представяте за алтернатива на тези е момента. Вие се представяте като "различните" от тях.
Не. Вие не сте различни. От една майка сте.
Цялата партийна номенклатура, на всички вас, е компрометирана. Всички сте омърсени . Голямата част от партийната номенклатура на "алтернативните" са били в ролята на партийни участници, на коалиционни партньори, на откровени прислужници, на съучастници на тези, на които днес сте алтернативата. И сте участвали с тях, защото е имало изгода. Лична изгода.
Следователно, очевидна е моралната ви деградация. Но не е само това.
Както написах, инфантилите не са решение. Не са доброто решение. А, ако не бяхте инфантили, щяхте да имате друго, различно говорене. Говоренето ви е говорене на махленска клюкарка- този толкова откраднал, този врътнал далавера. Всеки ден. Вие сте летописци на кражбите, далаверите и нищо друго.
Крадци в управлението, летописци в опозиция.Само че хората не търсят за управлението летописци, търсят, надяват се на друго. Друго, което вие не сте. И точно за това, около три милиона не гласуват. Както е тръгнало, май и аз ще бъда сред тях.
Чакам. Чакам, някой от "алтернативните" да напише:
Ние, ще подкрепим мнозинство, правителство, което се ангажира.
#. В рамките на един месец да установи, чрез документи( това е лесно) кражби и злоупотреба с власт и виновните на прокуратурата.
# да декларира , да издигне в култ почтеността, не само в работата на правителството, но и във всички институции на политическата власт.
# конкретните реформи ( единственото ни спасение), със срок на изпълнение- администрация ( централна и местна власт); свободен пазар, свобода на бизнеса; здравна реформа; МВР реформа; образователна реформа; и още няколко.
Всичко това може да се направи- някои за 1-2 месеца, а всички до 1 година. И след тази една година ще бъдем истинска европейска страна и това ще се почувства от всички.
Аз съм избирател и чакам. Чакам, някой да спечели доверието ми. Е, трудно е, но няма как. Доверие се печели трудно с голи приказки ( в повечето случаи и тъпи), няма да стане. А от подобни омърсени, компрометирали се партийни номенклатурчици изобщо е невъзможно.
Такива ми ти работи стрина Маро