Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

От тази снимка на Радостин Пулев, достъпна във Фейсбук, личи, че мъжът полага специални грижи за тялото си.  
СНИМКА: Личен архив
От тази снимка на Радостин Пулев, достъпна във Фейсбук, личи, че мъжът полага специални грижи за тялото си. СНИМКА: Личен архив

До час и половина издирваният от органите на реда Радостин Пулев от казанлъшкото село Енина ще се предаде сам в полицията. Това увери пред медиите неговият адвокат Станимир Ченалов, който в момента пътувал към Казанлък.

Срещу 35-годишния Пулев била подадена жалба от 17-годишно момиче, според която в събота мъжът изнасилил нея и пълнолетната й приятелка, след като ги упоил. Двете били на рожден ден в село Енина, но Радостин, който също бил след гостите, успял да ги упои и отведе в друга къща, където се гаврил сексуално с тях. Освен това ги пребил, рязал им косите и ги принуждавал да правят женска любов помежду си. След това ги изгонил от къщата, като ги заплашил с нож, че ще бъдат убити, ако проговорят за стореното.

Въпреки униженията, по-малката се престрашила и в понеделник подала жалба в полицията. От тогава мъжът е в неизвестност и се издирва. Той не е осъждан, но бил регистриран като притежател на дрога. Работел като частен охранител.

В същото време адвокат Ченалов потвърди, че срещу клиента му има друго дело - за блудство с непълнолетно момиче пак в Енина, което трябвало да започне на 26 януари в Районния съд на Казанлък. Според обвинителния акт престъплението е извършено в периода между 10 и 15 юни миналата година. Защитникът обаче подал молба за отлагане на насроченото разпоредително заседание по делото, тъй като на датата 26 януари имал други служебни ангажименти.