Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Алена предрича военна политическа година в България

"Трудна, проблемна, агресивна ще е 2021 г. за българското общество. Много по-трудна от 2020-а. Ще е изпълнена с изпитания - финансови и здравословни. Политическото противопоставяне се описва с една дума - война. 2021-а е година на промяна. Дали ще е възходяща или низходяща, изпълнена с хаос и протести, зависи единствено от правилните решения и действия на хората, от начина, по който се гласува на парламентарните избори. Важно е да се знае, че 2021 г. дава отражение върху следващите 9 години, изборният ден е кръстопътят - каквото изберем, това ще живеем. Положителното е, че имаме шанс икономиката ни да се стабилизира най-рано към септември 2021 г. Но допуснем ли трета вълна на заразата след средата на януари и четвърта през лятото, кризата ще ни тормози още дълго."

Това казва астроложката Светлана Тилкова-Алена пред в. "Всичко за семейството". В голямо откровено интервю тя прави още прогнози за годината, разказва за себе си и за семейството си. Синът й още не е женен, защото все се обвързва с непоходящи приятелки въпреки звездните и майчини предупреждения.

Алена не е избрала през 1980 г. съпруга си Андрей с хороскоп. "Въпреки че вече имах познания по астрология след обучението в Япония, през ум не ми е минало да правя звездни карти и да тълкувам съвместимости. Просто бяхме двете половинки на едно цяло, а астрологията после потвърди това, което душата и сърцето знаеха. Любовта ни след толкова години още е силна и не се е превърнала в навик. Гледаме в една посока, приели сме се с нашите положителни и отрицателни качества, макар че според Андрей той няма такива. Херувим господен ми е съпруг", смее се Светлана.

Интервюто и още много интересни текстове можете да прочетете в новия брой на седмичника "Всичко за семейството", който вече е на пазара.

Прогнозата на Стилиян Иванов: Три пъти ретрограден Меркурий през 2021 - проблеми за партньорствата