Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Коментарът е от "24 часа"

Уважеми читатели на вестник "24 часа",

Преди 2 месеца унгарският премиер Виктор Орбан направи нестандартно обръщение към нацията в популярното издание "Magyar Nemzet". Говорейки за Европа, той спомена изрично България, казвайки, че българското правителство е "нападнато отвсякъде, но ще се справи ". Прав е Ванката Кръстев, че Орбан има невероятен усет за ситуациите. Наш Бойко се справи. Ще изкара пълен мандат и победи опозицията с 5:0, вижте как:

1. Борисов и протестите

Последните 2-3 години Светът и Европа се скъсаха от протести: Като започнем от великата Франция, където жълтите жилетки изпотрошиха Париж, но Макрон си упралява, минем през великата Германия, където Меркел удари як бой на протестиращите в Берлин и си управлява и стигнем до великата Америка, където протестиращите дори обезглавиха Исус Христос.

Нормално беше и в България да има протести - Бойко не е победил с 68% като Тони Блеър при мажоритарна избирателна система, нито като Виктор Орбан при 67% при смесена избирателна система. Бойко е избран с 33% при пропорционална избирателна система с нисък праг за влизане от 4%. При малко над 50% гласували, реалната му подкрепа сред 100% избиратели е около 17%. Винаги ще има недоволни - никой в света не е избран с 100%..

Неолибералните и леви медии, политолози и партии запяха в един глас - "Хората са на улицата!" Истината обаче, която бе видима е, че САМО НЯКОИ ХОРА БЯХА НА УЛИЦАТА. Нищожно малко, под 1% от избирателите. Протестът НЕ БЕ НАЦИОНАЛЕН, а мини софийски. Естествено синдикална стачка нямаше и как да има - за 2019 г. сме трети по растеж след Унгария и Поша и с висок кредитен рейтинг. Заплатите и пенсиите достигнаха най-високият си ръст за прехода.

На неолибералните и леви мислители ще припомня, че в България имаше уникален протест, най-големият в Европа за последните 30 години - но той не беше срещу ГЕРБ и Борисов, а срещу БСП и Луканов. 900 000 стачкуваха под егидата на КТ "Подкрепа", спря градския, междуградски и жп транспорт, спряха и самолетите. България беше парализирана и изолирана от света, заради причинената й от червените национална катастрофа. Лукановата есен 1990 г. не се повтори есента на 2020 г. Затова Луканов си отиде, а Бойко остана.

Като истински "хитър Петър" на прехода, за разлика от Вучич, Макрон, Меркел и т.н., Бойко не посегна на протестиращите, въпреки тежките нарушения на Конституцията и закона. Не се проля кръв. Полицията се намеси едва в ситуация на неизбежна самоотбрана и крайна необходимост. Така Великото народно въстание не се състоя, а се състоя Великото народно освинване с домати и яйца. На площада го няма Йоло Денев, няма я даже и Мая.

БОРИСОВ - ПРОТЕСТИТЕ 1:0

2. Боросов и президентът

Радев загуби легитимност още като вдигна юмрук и направи опит за държавен преврат. Приличаше на селянин от партизанския отряд "Чавдар" от септември 1944 г.. Взел се за Ален Делон, нарече правителството и депутатите от управляващото мнозинство "мутри", както и стоящите зад тях 1 150 000 избиратели.

Случи се нещо нечувано за прехода: Нарече мутри и бащите на прехода, като десидентът д-р Желев, страдалците Петър Дертлиев, Милан Дренчев, Стефан Савов и др., както и тези десетки хиляди, свалили чл.1 от Конституцията на 14.01.1990 г.

Държаният глава се самоотстрани като такъв, защото се видя, че дори и минимално не може да олицетвори единството на нацията. Той нарече няколко хиляди протестиращи почтени, а останалите милиони българи непочтени.Разгроми Конституцията, призовавайки Парламента да се саморазпусне, само дето в основния закон такава възможност няма.

България остана без Главнокомандващ по време на война . Радев дезертира от битката с чумата. Някой казват, абе това не е война, няма окопи и бомби и т.н. Ами няма, защото войната е биологична , затова сменихме КАСКИТЕ С МАСКИТЕ. В съседна Сърбия към момента загиналите от чумата са в пъти повече от загиналите по време на бомбардировките и инвазията на НАТО през 1999 г.

Така Бойко стана и Главнокомандващ и през пролетта ни спаси от чумата, ще ни спаси и следващата пролет, защото служебно правителство няма да има.

БОРИСОВ - РАДЕВ 1:0

3. Бойко и БСП

В рамките на мандата Бойко победи 2 пъти БСП на редовни и местни избори. Преди евровота БСП напуснаха парламента - тръгнаха като аслани, върнаха се като по..ани. На местния вот поискаха пилците да се броят на есен, ама отказаха да ги броят. Наложи се аз да ги преброя в Парламента. Изкараха едва няколко кмета в 5-6 града. Бяха буквално разбити в цяла България.

БСП заедно с румънските социалсити са една от най-силните партии в Европа. Това прави победите на Бойко много сладки. Бие лидерът на ПЕС, Станишев и зам. председателят на Световния социалистически интернационал, Нинова.

От партийни форуми БСП прегря като албански реотан - парламентарната група се разпадна, напуснаха я знакови лица, като проф. Жаблянов и хубавецът Краси от Варна. Ти да видиш - изключиха от партията и кмета на Перник, така че БСП няма принос в решаването на водната криза в града.

Вероятно БСП ще иска да чуе как пеят пилците на пролет. Ами аз я знам песента - "Славейчето пее , Бойко да живее!"

БОЙКО - БСП 1:0

4. Борисов и ДПС

ДПС не е ураджийска, а аналитична партия. Затова овреме показа червен катон на Радев. Движението проведе свой висок форум, на който се чу един много силен глас, който тепърва ще бъде анализиран. Не друг, а султан Ердоган, не в Новогодишна телеграма а НАРОЧНО на форума на ДПС, нарече Бойко: "СКЪП ПРИЯТЕЛ", справил се отлично с корона-кризата. Президентът Ердоган е не просто държавен глава на съседна страна, а човек на когото ЕВРОПА ПЛАЩА ЗА ДА НИ ПАЗИ ОТ МИГРАНТИ. Да си спомним как пусна една малка порция, та гърците полудяха и започнаха да правят стена на границата. Западна Европа им заръкопляска като дойде на "орбановия" от 2015 г.

Да те нарече "скъп приятел" лидерът на страната с най-силната армия в Европа и то пред ДПС си е успех за Бойко.

БОРИСОВ - ДПС 1:0

5. Борисов - "Да България"

Партията джудже, убила СДС и агент на БСП, направи голям хаир на Борисов. Бай Радан и Христо Иванов влязоха в ролята на "полезни-идиоти", сезирайки Европарламента да направи евроинквизиция на Бойко. В резултат Борисов получи подкрепа не само на ЕНП, но и на цялата европейска десница и то с гласуване. И Иванчо от улицата разбра от решението на европарламента, че гласуваш ли за "Да България" ще получш ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ, МИГРАНТИ, ГЕЙ БРАКОВЕ и МАКЕДОНСКО МАЛЦИНСТВО. Така решиха соросоидите - комунистите, социалситите, неолибералите и зелените, покровители на "Да България".

БОРИСОВ - 'ДА БЪЛГАРИЯ' 1:0

ЗАКЛЮЧНИЕ:

2020 г. приключва с победа на Бойко Борисов над опозцията с 5:0.

Какво ще стане на изборите 2021?

Победите досега на ГЕРБ са 4:0 и ще станат 5:0.