Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Много хора вярват в хороскопи, даже правителства се съставят според движението на планетите.
Много хора вярват в хороскопи, даже правителства се съставят според движението на планетите.

ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА 2021 ГОДИНА

Вибрация 5 и Меркурий са властелините на 2021 година. Меркурий е планета на общуването, даряваща възможността да изявим интелекта си, но и предупреждаваща за нова заплаха да бъдат изричани непремерени думи, внушаващи в гневното нечуване на държавни лидери опит да омаловажат своето място на световни водачи и разпалващи нови конфликти. Планетата, която без колебание можем да наречем мост на съзнанието между духовното и материалното битие, нашият водач и учител по пътя към единение с вселенския разум, но не даром.

Ето защо е в наша полза да възприемем влиянието на Меркурий като възможност през 2021 година да осъзнаем по какъв начин мисли човекът до нас, както и хората около нас, съмишлениците и противниците ни, за да ги разбираме правилно, а и те нас. Така ще бъдат избегнати много конфликти – лични, професионални, междудържавни, религиозни.

Ретроградност на Меркурий

Меркурий е ретрограден във Водолей

в периода 30.01.2021 г. – 21.02.2021 г.

Меркурий е ретрограден в Близнаци

в периода 30.05.2021 г. – 23.06.2021 г.

Меркурий е ретрограден във Везни

в периода 27.09.2021 г. – 18.10.2021 г.

ОВЕН: АКТИВНА РАБОТА

Работа: През 2021 година няма да страдате от липса на работа, особено ако вече сте намерили сили да разрушите старите, блокиращи ви и ненужни отношения и да творите новото и градивното в живота си съгласно повелята на Уран, за да продължите да развивате кариерата си в годината на Меркурий. Още от първите работни дни на годината ходете на интервюта, търсете работа, ако сте безработни, или нови позиции и добро заплащане, ако сте доказани професионалисти. Работещите в държавната администрация да са отговорни, защото от предизвикателствата зависи дали ще осъзнаят потребността от находчивост, усърдие при изпълнение на поставените задачи и упоритост. Имате възможност да подобрите финансовото си състояние както чрез нова работа, така и чрез повишение на заплатата.

Здраве: През 2021 година, особено в нейното начало, сте потърпевши от емоционален срив и трудности заради взети решения, които натоварват психиката ви. Научете се бързо да се освобождавате от негативните емоции и изживявания. Податливи сте на проблеми с главата и очите, отпадналост и неразположение, раздразнителност заради липса на достатъчно сън. От вас зависи да сте здрави и да не се налага лечение.

Любов: Годината е изпълнена с радост и красиви изживявания в личните отношения. Щастието ви съпътства и ви позволява да създадете нови романтични отношения, ако сте изживели раздяла или още търсите любовта на живота си. Самотните биха могли да срещнат половинката си, ако не се затварят вкъщи. Когато правите анализ на познатите си, гледайте характера и моралните им качества. Семейните се радват на хармония и разбирателство, на духовно общуване, позволяващо развитие на отношенията в мечтаната положителна посока.

ТЕЛЕЦ: РАЗУМНИ ИНВЕСТИЦИИ

Работа: В началото на 2021 година сте готови да се заемете с нови проекти, ваши или на фирмата, за която работите, както и да направите крачката към нов професионален връх, стига да имате това намерение. Неочакваностите няма да ви харесат, особено ако са свързани с административни служители от поколението със закостенели навици, за което всяко нововъведение е враг. Примирете се, изчаквайте ги, за да не се лишите от важни документи, които се налага да ви бъдат осигурени. Годината ви отваря широка магистрала към кариерен връх, но е от значение да съхраните и да стабилизирате вашия социален статус. Предупреждението е, че не бива да приемате желанията си за осъществими, ако знаете, че не притежавате финансов и интелектуален ресурс да го сторите. Във финансово отношение годината ви е успешна.

Здраве: Отговорното отношение към вашето здраве е редно да е на първо място през цялата година. Ако сте сред пушачите, не е изключено да си създадете сърдечносъдови проблеми. Допълнителните притеснения и натовареност на психиката водят до нови проблеми. Не бива да работите по 12 часа в денонощие, защото вредите на здравето си, като се лишавате от почивка и не се храните правилно.

Любов: Внимавайте през цялата 2021 година, ако не сте семейни и търсите своята половинка. През пролетта сте сдържани в общуването. При запознанства преценявайте и опознавайте по-продължително хората, които са ви привлекли. Необвързаните, но създали сериозна връзка Телци са орисани на проблеми през есента, когато Уран е ретрограден в знака и създава предпоставка за изневяра от страна на избраната половинка заради намерено духовно сходство. Ако отношенията са стабилни, годината е добра за създаване на семейство.

БЛИЗНАЦИ: УСПЕШЕН БИЗНЕС

Работа: През 2021 година имате възможност да работите, да създадете фирма, да развивате успешен бизнес. Годината ви предупреждава да не си позволявате безотговорно отношение към парите и да не харчите, за да задоволите своите или нечии капризи. Трудно ви е да разпределяте така разходите си, че да не стигате до паричен недоимък, а след като се случи, се питате без отговор къде отиде цялата ви заплата за броени дни. Ето защо ви съветвам да не отказвате допълнителна работа и да не гоните нереални цели. Нека проектите ви бъдат доходоносни, а инвестициите в чужди начинания забравете. Осъзнайте, че за да вървите към върха на кариерното си развитие, ваше задължение е да сте стабилни, упорити и задълбочени. От вас зависи да сте удовлетворени при посрещането на новата 2022 година.

Здраве: Ако не сте внимателни и отговорни към здравето си през 2021 година, може да се сдобиете с болести, които задълго да променят естествения ритъм на вашия живот. На първо място ви вреди преумората, която е причина не само за отпадналост, а и за емоционално натоварване на вашата психика. За да избегнете дихателни и сърдечносъдови проблеми в началото на годината, си наложете ритъм на живот с достатъчно почивка и време за сън.

Любов: До средата на 2021 година сте отдадени на повече работа, но въпреки това не се лишавате от познанства и приятни изживявания, от комплименти, че сте чаровни. Обичате да флиртувате, но без да се задълбочавате в сериозна връзка. Въпреки това няма да липсват изневери, любовни триъгълници, раздели. Несемейните имат шанса да срещнат още в началото на лятото подходящата половинка. Семейните се радват на хармония в отношенията.

РАК: КАРИЕРНО ИЗРАСТВАНЕ

Работа: През януари и в първата половина на 2021 година се налага да се отдадете на познатите и рутинни задължения. Въпреки това успявате да разчупите оковите, които ви задържаха дълго време на едно място и ви налагаха ограничения. На първо място заличавате притесненията, че може да останете без пари, без възможност за натрупване на доходи, без любими хора около вас, дори болни и нещастни. Набирате увереност, че е време да полетите напред, да работите, да показвате уменията си и да постигате отлични резултати, носещи ви добри приходи. Успявате в кариерното израстване. Подобрявате материалното си състояние с доходоносна работа. Инвестирайте с разума си. С чисти сърца посрещнете новата 2022 година.

Здраве: И през 2021 година продължавате да сте подвластни на инатливото си желание да се притеснявате и да изпадате в противоречия, които вредят на нервната ви система. Вашата съпричастност към проблемите на околните е причина за проблеми с жлъчката, стомаха, задстомашната жлеза. За да ги избегнете, сте длъжни да избирате полезната за вас храна. Не са изключени оплаквания от хронична умора, защото си внушавате несъществуващи болести.

Любов: През 2021 година за мнозина от родените в Рак основната цел в личния живот е да намерите своята половинка. Чаровни сте, но и много обсебващи, качество, което плаши партньорите ви. Щастливи сте, ако срещнете партньор, който има по-силен характер от вашия, за да сте защитени, а вие ще му отвърнете с обич, любов и грижи. В интимните мигове не налагайте вашите правила, защото раздялата неочаквано ще почука на вратата ви. Семейните да съхранят отношенията си, да не забравят възрастните роднини и децата си.

ЛЪВ: СТАБИЛНИ ДОХОДИ

Работа: През 2021 година пред вас се очертават дълги периоди на досадна рутинна работа, която ви носи добри приходи, ето защо не бива да я отказвате. Съдбата ви закриля, ако сами не си провалите добрите възможности. Търсите ли си работа, лесно я намирате още в началото на годината, но не бива да прекалявате с претенциите и исканията си. Доходите ви са стабилни и не съществуват опасности от големи загуби дори и ако имате собствен бизнес и сте осигурили още в началото на годината нови партньорства и печеливши договори. За да имате достатъчно приходи, е необходимо здраво да работите. Натрупването на финанси и внимателното им инвестиране са задължителна част от живота ви. Посрещнете доволни от себе си новата 2022 година.

Здраве: През 2021 година липсата на движение, спорт и застоялият живот са пагубни за сърдечносъдовата ви система. Почивката и правилното хранене са задължителни. Не си позволявайте да се лишавате от сън. Щадете нервите си и се предпазвайте от стресови ситуации. През тази година може да се оплаквате от проблеми с храносмилателната система, които не са типични за вас, ако прекалявате с бургерите и острите подправки. Алкохолът ви вреди. Предпазвайте се от настинки, кашлица и хрема.

Любов: И през 2021 година сте силни, независими и директни в изказа си дори и когато се отнася за чувствата ви, защото вашата дума е решаващата. В началото на годината необвързаните сред вас ще бъдат ухажвани, но сте склонни бързо да приключите със започналите отношения, ако се разминат с очакванията да ви ласкаят и боготворят, да ви повтарят колко сте неповторими. При семейните не са изключени битови и финансови проблеми, водещи до разправии, но бързо ще намерите решение.

ДЕВА: ПОЛОЖИТЕЛНИ ПРОМЕНИ

Работа: Началото на 2021 година ви носи промени, които са подкрепени от съдбата и аспектите на планетите и ви позволяват да подпишете нови договори със стари и сигурни делови партньори, а също и да работите допълнително от средата на януари до началото на март, за да стабилизирате материалното си състояние. Във финансово отношение годината ви се очертава да е по-добра от изминалата, особено ако събирате и по-малко изваждате, не давате заеми и съхранявате всичко спечелено. Не се ли съобразите, рискувате да си създадете чрез неоправданите разходи лични финансови драми. В края на годината ще повишат заплатата ви, а назначените в държавната администрация да говорят също за по-високо заплащане. Всички, които имат свой бизнес, да разчитат на нови договорености и висок ръст на печалба. Бъдете отговорни, за да посрещнете доволни и спокойни новата 2022 година.

Здраве: Годината изисква да сте предпазливи към здравето си, за да си спестите сериозни проблеми. И без това сте в постоянен стрес от възможни болести, а чантата ви е пълна с лекарства и превързочни материали. Не бива да се тъпчете профилактично с таблетки, които оказват неблагоприятно въздействие върху организма ви. Разхождайте се на чист въздух и си давайте почивка.

Любов: 2021 година ще ви изненадва с крайности и неочакваности, приятни и негативни. Двойките с дългогодишен семеен стаж, където и двамата партньори са родени в Дева, изведнъж са изкушени от нови непознати емоции в любовта. При срив в отношенията Девата сама ще направи крачка към прошка и сдобряване, ако другата част от дуета е съгласна, защото може вече да се е утешила с ново партньорство.

ВЕЗНИ: ПРИБЪРЗАНИ РЕШЕНИЯ

Работа: През 2021-а, особено през първата й половина, въпреки благоприятните месеци няма да ви е лесно с начинанията, дори и да сте ги планирали и да имате готовност да се заемете с тях. Във ваша полза е да заслужите уважението на своите колеги, а те ще се вслушват във вашето мнение, като подкрепят и новите ви идеи. Заради неумението ви да отказвате на мига, когато ви искат пари, рискувате да претърпите сериозни финансови загуби. Тези от вас, които залитат по хазарта, ще изживеят много и крайни неприятности. Успешните ви месеци в професионално отношение са януари, февруари и октомври. Не си позволявайте прибързани делови решения през април и декември. Подгответе се да посрещнете доволни от избегнатите житейски капани новата 2022 година.

Здраве: През 2021-а, улисани в работа, забравяте за своето здраве, което е потърпевшо заради постоянните стресови моменти и липсата на почивка, водещи до нервен срив, неправилно хранене и проблеми с отделителната система. Предпазвайте се от травми при спортуване, особено през лятото или ако правите зимни преходи в планините. Не прекалявайте и с приема на лекарства, особено за успокоение, към които сте склонни да привикнете и да ги вземате постоянно.

Любов: През 2021 година мечтаете за щастие и хармония, но личният ви живот не е пример за подражание. Не бива да възстановявате стара връзка. Ако се поддадете на натиска, скоро за вас ще останат повторното разочарование и горчилката заради обиди. Семейните двойки усещат охлаждане в отношенията, липса на сексуални мигове - факт, който е причина за изневери. Вместо след това да съжалявате за забежката си, отдайте вниманието и чувствата си на брачната си половинка.

СКОРПИОН: НОВИ ПАРТНЬОРИ

Работа: 2021 година изисква от вас да се научите на икономия и да не прахосвате парите безогледно. Вместо да имате пари за инвестиции в доходоносни проекти, може да се наложи да вземате кредити или заеми или да се натоварите с много допълнителна работа, за да възстановите загубите, които сами сте си сътворили. Често изобщо не сте наясно с колко пари разполагате, защото в движението им, което е типично за вас, те живеят свой живот, но за съжаление, невинаги нарастват, по-често намаляват. Възползвайте се от възможността да откриете нови делови партньори и да подпишете изгодни договори или да ги използвате за намиране на работа през юли и септември. От вас зависи да приключите годината без загуби и да посрещнете доволни новата 2022 година.

Здраве: Вашата 2021 година предупреждава, че честите крайни емоционални състояния вредят на здравето ви. Обърнете внимание на щитовидната си жлеза. Обичате да си внушавате, че болестите няма да ви споходят, защото силата на вашата мисъл ги гони, поради което и нямате навика да сте отговорни към себе си и към своето хранене. Затова сте привлекателни за вирусите и всякакви инфекциозни заболявания, за хремите и настинките без значение от сезона на годината. Засилете имунната си система.

Любов: Любовта ще отстъпи място на професионалната ви реализация и най-вече на нужната ви материална стабилност. Въпреки това няма да ви липсват приятни емоции, романтични срещи и силни чувства. Направете оценка на чувствата си и на отношенията в семейството, които може да са охладнели заради наложеното еднообразие. Въпреки това конфликтите бързо ще бъдат потушавани. Мнозина от вас имат шанс да срещнат подходящата си половинка.

СТРЕЛЕЦ: ВИСОКИ ДОХОДИ

Работа: В началото на годината ви очакват нов възход в кариерата и по-високо заплащане. Въпреки това бъдете отговорни, защото заболяване или рисковани финансови инвестиции може да повлекат неочаквани кризи. Вземете ли кредит или заем, след това се налага да работите много, да се натоварите с допълнителни задачи, за да върнете парите навреме. Важното е, че в края на годината успявате да разчистите всичките си текущи дългове. Няма да липсват и негативно настроени към вас колеги, но по-голямата част са на ваша страна и ви подкрепят, за да се справите със съперниците за вашето място, които не притежават необходимите знания. Занимаващите се с творчески професии да очакват признание и отлични приходи. Успехите ви са добър подарък за посрещането на новата 2022 година.

Здраве: Знаете, че проблемите със здравето ви са породени от вас самите. Преумората не прощава. Не забравяйте да си почивате, особено когато сте чувствителни към всичко и най-вече към критиката, която ви поболява. По-често излизайте сред природата, но се предпазвайте от травми на кръста, таза, краката и стъпалата, а също от проблеми с нервната система, бъбреците, жлъчния мехур, с кръвообращението и вените.

Любов: Семейството през тази година е вашата единствена най-сигурна опора, затова сте длъжни да му отдадете заслуженото внимание. Ако сте създали деца, те с малко внимание от ваша страна ви радват през цялата година, окрилени от вашите успехи, които споделяте и с тях. Само така се наслаждавате на спокойни семейни отношения, въпреки че няма да липсва и напрежение, ако изневерите или вашата половинка ви изневери. Необвързаните, които имат сериозна връзка, могат без колебание да направят предложение за брак.

КОЗИРОГ: УМЕРЕНОСТ И УВАЖЕНИЕ

Работа: През 2021 година имате възможност да градите професионална кариера, това е вашата мечта. При стремеж дори и неподготвени да заемете чуждо място, кармата ще ви награди с наказания, вас или вашите близки. Ако искате да жънете признание, забравете егоцентризма си и не натрапвайте постоянно под различна форма своето величие, знания и умения, защото част от тях може да се окажат несъществуващи въпреки вашите твърдения. Финансовото ви състояние зависи от разумните инвестиции или участие в проекти, които не носят риск. Мамят ви рискованите, но вместо да постигнете материален връх и финансова самостоятелност, ще залитнете в друга крайност – на безпаричие. Уважавайте авторитетите около себе си и бихте могли да посрещнете спокойни новата 2022 година.

Здраве: През годината костната система е вашето слабо място. Съществува и предпоставка за простудни и вирусни заболявания. Ако се чувствате неразположени и отпаднали, не пропускайте да отидете на преглед. Уязвими са зъбите ви, а кожните обриви и алергии също са чест ваш гост. Заради проблеми с костите сте предразположени към радикулит, ставни проблеми, артрит и артроза, чести травми и счупвания. От вас зависи да ги избегнете.

Любов: Годината е изпълнена със съмнения относно вашия личен живот. Усещането за самота е особено засилено. Искате да живеете спокойно и в хармония с брачната си половинка, но желанието за промени също ви изкушава, особено ако флиртът или дори изневярата ви носи професионални успехи. Добре премисляйте, преди да вземете крайно решение. Няма да е лесно при двойките, които живеят на семейни начала. Семейните да са много внимателни и да не дават повод за ревност.

ВОДОЛЕЙ: ДОХОДОНОСНИ НАЧИНАНИЯ

Работа: И през 2021 година въпреки изискването да печелите и да не прахосвате парите си не изневерявате на навика си да си купувате удоволствия, никога да не сте наясно колко пари имате и колко е редно да харчите, кога да спрете и да пестите. Въпреки това не се очертават сериозни финансови проблеми. За пореден път ще съжалявате околните, ако имат проблеми, и пак сте готови да давате заеми, които няма да ви върнат. Съветвам ви да не се разпилявате в много начинания, а да развивате само доходоносните, вместо да си губите времето с интересните, но без да имате приходи. Не бива да сменяте работата си през цялата година. От вашата далновидност, интуиция и умение да предвиждате бъдещите събития зависи как ще приключите годината, за да посрещнете доволни от себе си новата 2022 година.

Здраве: Проявявате лекомислие по отношение на своето здраве. Предпочитате да забравите посещенията при личния лекар, докато съвсем не се поболеете, но случи ли се това, пак не викате Бърза помощ. Бъдете отговорни, защото привидно леките настинки може да се превърнат в хронично заболяване. Възможни са проблеми със сърдечносъдовата система, ставите, сухожилията и вените. Витамините са задължителна част от храната ви, за да е стабилна имунната ви система.

Любов: Необвързаните да не се надяват на познанства в началото на годината. И да ги имат, разочарованията са сигурни. По-добре е да изчакат края на лятото и есента, когато имат благословията на съдбата да срещнат подходящата половинка. Семейните се борят за поредна година с рутината на скучния брачен живот, ако не са с подходящите половинки, но предпочитат да живеят по навик. При хармония в брака си съблюдават семейните ценности.

РИБИ: РАЗУМНА ОЦЕНКА

Работа: През 2021 година имате много работа, но невинаги сте готови да я оцените и да пресметнете приходите, които не са за пренебрегване. Тези от вас, които работят в нечие подчинение, да не проявяват самоинициатива при вземане на решения, свързани и с техните колеги, за да не се окажат безработни. Ако сте на ръководен пост, премълчавайте критиката, която няма да доведе до полезни промени, за да си спестите неприязънта на подчинените си, на деловите си партньори и съдружници. Годината на Меркурий и на Вола оставя на вас правото да изберете пътя за кариерното си развитие и израстване. Може да повишат заплатата ви, но не пропускайте факта, че ще имате малко време за личния си живот. От вас зависи с разум и правилна оценка на случващото се през годината да посрещнете с доволство от постигнатото в делови план новата 2022 година.

Здраве: През 2021 година бъдете отговорни за здравето си. Пазете се от настинки и не се подлагайте на самолечение. Щадете очите си. Не допускайте да ви обземе меланхолия, водеща до депресивни състояния. Не пренебрегвайте раничките от ухапвания и порязване, а ги промийте, за да избегнете инфекции, особено ако сте склонни към алергия. Бъдете внимателни през януари, април, май, септември и когато Луната е във вашия знак.

Любов: Нестабилност в личния живот ви поднася 2021 година. Причината е във вашата неспособност да постигнете компромис между работата и семейните си задължения. Раздразнителни и емоционални, сами вредите на хармонията в брака си. През пролетта необвързаните може да изживеят несподелена любов. При семейните може да съществуват проблеми, ако едната половинка е лишена от чувства или приема, че не са споделени, както очаква.