Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Снимка: Архив
Снимка: Архив

Цигани от Роман пребиха зверски медицински фелдшер във филиала по спешна медицина в града. Инцидентът стана днес следобед и предизвика негодуванието на медицинските работници във филиала, които са виждали какво ли не, но не и толкова брутален бой над техен колега, твърди konkurent.bg.

Фелдшерът С.П. е бил бит, ритан и малтретиран от двама от скандално известната ромска фамилия Лисиците, която е замесена при почти всеки скандал в Роман.

Конфликтът тръгнал, след като във филиала дошъл мъж с коремни болки. Фелдшерът С.П. го прегледал, поставил му инжекция и насочил към личния лекар., тъй като състоянието на пациента не било критично.
Това сякаш отключило агресията на болния, който започнал да обижда медицинския фелдшер. Към заканите и псувните се присъединил и негов племеник.

Когато фелдшерът  опитал да повика полиция на помощ, двамата го нападнали с юмруци, свалили го на земята и ритали по главата и тялото. Счупили му лаптопа. На помощ се притекъл дежурния лекар, а биячите временно се оттеглили. След това се върнали да добият фелдшера.

Пристигналите полицаи задържали двамата биячи. С.П. бил откаран от колегите във врачанската болница, за да бъде освидетелстван.