Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Криминалисти о ОДМВР Монтана разкриха извършителите на въоръжен грабеж в заведение в прохода „Петрохан”, авторите на побой над жител в гр. Вършец и установи притежателка на наркотични вещества и оръжие от монтанско село.

Трима жители на столицата, двама на 20 г. и 21-годишен, единият от които криминално проявен, са привлечени като обвиняеми в извършването на въоръжен грабеж в заведение за бързо хранене, намиращо се на път II-81 в прохода „Петрохан”.

На 13.08.2020 г. около 02,25 ч. двама от тях влезли в заведението маскирани, като единият насочил оръжие към продавача, заплашил го и взел оборота в размер на около 300 лв. При разследването, извършено със съдействието на служители от сектор „Противодействие на криминалната престъпност” при ОДМВР Монтана и сектор „Грабежи” при ГДНП, са проведени множество полицейски и процесуално-следствени действия, в т.число ДНК-експертизи, с които са събрани данни, уличаващи тримата като автори на престъплението. По искане на Районна прокуратура Берковица им е наложена мярка за неотклонение „Подписка”.