Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Неадекватността на реакциите от двете страни на границата ни с РСМ - след вчерашното изказване на техния президент и премиер и тези на нашата външна министърка и на вицепремиера Каракачанов доказват истината че само човешката глупост е безгранична. Да оставиш работата на "патриотите" от двете страни е гаранция че глупостта ще стигне до стратосферни равнища. Захариева каза глупост, Пендаровски и отвърна, че още през 1944 година се били определили.

Да, ама днес няма Коминтерн, няма Георги Димитров, няма и Тито.

А Захариевото сравнение на Тито с Хитлер - само доказва на нормалните европейци - че в родината на поклониците на Живков срам няма.

Нямам никакъв проблем със самоопределението им, а с тази склонност да заместват, типично по български, важните с измислени ценности.

В същност в Скопие избират по кой път да тръгнат - по пътя на Сърбия с нейния постюгославски титовски крен, там където царства "идентитот", с който не могат да отворят нови глави и ще видят членство в необозримо бъдеще, или по другия европейски път, по който ще станат членове на ЕС, вероятно и преди Сърбия.

*От фейсбук