Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Здравейте скъпи мои!

Днес няма да ви моля да се включите в тази или онази инициатива, да дарите пари или топъл обяд, да носите пакети с храна на Орлов мост или пък да станете доброволци.

Днес имам още по-специална молба. Да отделите няколко минути и да отправите една молитва към Господ да помогне на моя малък приятел Дани.

Освен че има имен ден, днес и сега в момента във Висбаден, Германия той лежи на операционната маса. Ще лежи повече от четири часа, защото сега доктор Дюдерайн, който се води светило на ортопедичната хирургия, ще му оперира двете колене и едната ръка.

Дани, героят от Бургас и Каваци. Майка му ми е разказвала, че Дани е жив, защото много го искаше самият той. Бил е син, интубиран три пъти и "готов за хвърляне", но изревал напук на медицината. Оттогава досега е с диагноза "Детска церебрална парализа", демек парализиран. Преди няколко години семейството му реши заради него да се премести в Германия и да продължат лечението му там с немски осигуровки.

Искам да знаете че Дани е много смело момче. Момче от приказките. Обича морето, къпе се като луд, заглежда се по какичките, кипи от енергия.

Неговата приказка и тази не семейството му обаче е черно-бяла.

Да вкараме малко цветове в нея! Пратете положителна енергия на Дани и семейството му! Кажете една молитва за него.

Аз го направих. Можете и вие.

От фейсбук