Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РАБОТА През първите дни на седмицата професионалните ви задължения изискват да сте отговорни. Предпазвайте се от грешки. Не отказвайте предложеното ви сътрудничество, дори и да не успеете веднага да прецените ползата му за вас. Помощта на хора с високо обществено положение няма да ви е излишна. От понеделник неприятели се стремят да ви представят пред хора на власт в неблагоприятна светлина. Въпреки това работата ви спори. В състояние сте да отхвърлите много от задачите си. Пътуване скоро ще ви донесе отлични финансови постъпления. Не споделяйте с вашите колеги намеренията си да осъществите сами делова среща, за да не ви изпреварят и провалят. Подгответе се за Бъдни вечер!

ЗДРАВЕ Здравето ви е нестабилно, но има причина и вие я знаете добре - поредната депресия. Възрастните и децата да проведат профилактика за предпазване от простудни заболявания.

ЛЮБОВ Следобед ще ви развалят настроението с информацията, че към вас пътуват ваши роднини. Помислете как да откажете досадното им гостуване, след като не сте ги канили.