Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Декември е вече! Започват коледните чудеса. Дано най-голямото от тях бъде да преборим Ковида.

Като по филмите обаче Черното върви с Бялото, след Нощта идва Денят. Така и Лошото изкара Доброто от сърцата на доста хора. И все повече всички си отваряме очите за истинските неща в този живот. Ето ви един конкретен пример.

От днес първи декември и фирма „Теси“ се включва към нашата инициатива Благодаря Ви, че Ви има. След какво са видяли тук и са оценили какво правим за медиците от първата линия с топлите обяди, как го правим, как ги събираме, къде носим храната, от „Теси“ са отрицателно време са оценили жеста и решават да ни подкрепят. И го правят с уникалните...15 400 лева! Което за два месеца са 700 топли обяди. Един обяд ни излиза на преференциални цени по 5 лева и ето математиката на доброто: 70 обеда на ден по 5 лева = 350 лева на ден 350 лева по 22 работни дена в месеца = 7,700 лева на месец Общо 15 400 лв. за декември и януари. Парите вече са преведени по сметките на фондация „Каритас“, която ни е гарант.

Смятайте го за корпоративна и социална отговорност, смятайте го за продуктово позициониране, смятайте го за реклама, смятайте го за каквото искате - аз лично го смятам за Човещина. И искам да благодаря на всички от „Теси“. Ето част от тях на снимката- от ляво на дясно са: Емануил Тотев, търговски директор, Христо Славов, оперативен директор, Бизнес юнит „Отопление“, Жечко Кюркчиев, управител, Таня Пейчинова, директор "Човешки ресурси", Цветомир Цанков, оперативен директор, Бизнес юнит „Електрически бойлери“ и Александър Теодосиев, финансов директор. Ръкопляскам ви TESY Bulgaria

Специални прегръдки на Емо, който оцени първи това, което правим!!! Emmanuel Totev , голям си, брат ми!

Вярво е Декември! И чудесата наоколо са факт и не е само първият сняг. Има хора в снега, оставят стъпки...

*Oт фейсбук!