Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Клуб "Сохо"
Клуб "Сохо"

Шефът на VI РУ в Пловдив Николай Кирков и трима негови подчинени са наказани с "порицание" за срок от 6 месеца. Поводът е неизпълнение на служебните им задължения. Това става ясно от писмо на вътрешния министър Христо Терзийски до Валери Симеонов.

В него се посочва, че във връзка със сигнала на Симеонов за нарушаване на нощната тишина в пловдивския клуб "Сохо" на 2 срещу 3 ноември е извършена проверка. Изискани са видеозаписи за времето от 23 ч. на 2 ноември до 3 ч. на следващия ден, както и аудиозаписи от тел. 112, на който са постъпили обаждания от възмутени граждани.

Както вече съобщи 24plovdiv.bg на 2 ноември т.г. общинският съветник Кирил Търев е празнувал рожден ден в "Сохо". На тържеството е присъствал и шефът на "Напоителни системи" Петко Димов. Градуса на гостите вдигали фолк певиците Алисия и Галена.

Пристигналите по сигнал служители на VI РУ са направили забележка на управителката Надя Колева, дъщеря на съветника Георги Колев, но не са разпоредили да се прекрати силната музика.

На управителката са съставени 2 акта за неизпълнение на полицейско разпореждане, става ясно от писмото на вътрешния министър до Валери Симеонов.