Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Кристина Дунчева, която е арестувана и заподозряна в жестокото убийство на двете си деца Ивон и Васил, на 3 и 5 г., до днес е била в неплатен отпуск.

32-годишната жена е завършила магистратура "Икономика на транспорта" в УНСС. След това за 9 месеца е работила като младши експерт в Агенция "Железопътна администрация" към Министерството на транспорта. След това за кратко е била и продавач-консултант, преди да излезе в майчинство.

От октомври е назначена по заместване като касиер-домакин в ПГ "Яне Сандански" - Сандански, на 4-часов работен ден. Заради това, че няма възможност да ползва платен отпуск, на 11 ноември си е пуснала неплатен до 20 ноември. Не е обяснила на колегите си какво го налага. 

"Изключително съвестен колега. Много коректна, спокойна, учтива. Винаги идваше по-рано на работа и, когато се налагаше, си тръгваше по-късно. Всички сме в шок. Нямаме никакво обяснение какво и защо се е случило", коментира директорката на гимназията. Пред колежките си Кристина не е споделяла за семейни проблеми.