Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Покрай публикациите в медиите и информацията, която ни залива всеки ден, не обръщаме внимание на един въпрос, който според мен е НАЙ-ВАЖНИЯ.

Всички говорят за МЕРКИ СРЕЩУ РАЗПРОСТРАНЕНИЕТО НА КОВИД, ВАКСИНИ и ЛЕЧЕНИЕ - маски, шлемове, предпазни мерки, дистанция, затваряне на икономики, спиране на туризма, ред при пазаруване, дезинфекция, затваряне в къщи, изолация и какво ли не.

Всичко това е единствено и само за да се предпазим от вируса. Да, аз ще се предпазя, но вируса го има и той, ако не при мен ще се "лепне" при друг. Вирусът го има. Колкото и да се пазим и каквито и мерки да предприемем, той си съществува и ще продължава да съществува.

Та...

КАКВО СЕ ПРАВИ ЗА УНИЩОЖАВАНЕТО НА ВИРУСА?!?!

НИЩО... Ама, като казвам НИЩО, значи НИЩО.

Той няма да си отиде от самосебе си.

Всичко това, което се прави не е нищо друго освен ПРЕДПАЗНИ МЕРКИ, които обаче няма да унищожат вируса. Целта е да не го хвана аз, а да го хване друг, защото той така или иначе съществува. Игра на РУСКА РУЛЕТКА. Комарджийска игра в която залозите са в милиарди и трилиони.

Помните ли, че при чумата изгаряха къщи, цели села и махали? Господ е създал огъня за да бори такива явления.

Ние закъсняхме. Сега няма как да изгорим цялата планета. Въпреки това, трябва да се мисли в посока - КАК ДА ГО УНИЩОЖИМ, а не КАК ДА СЕ ПРЕДПАЗИМ.

*От фейсбук!