Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

С Алена по пътя през неизвестното бъдеще за 2021 в три книжни наръчника

Светлана Тилкова-Алена предоставя пълен астрологичен и номерологичен хороскоп за 2021, както и лунен календар за красота, в своите ежегодни три книги. 

Годишният астрологичен хороскоп за всеки от дванадесетте зодиакални знака ви показва пътя през неизвестното бъдеще за всеки месец от годината.

Успехът съпровожда предвидливите, а първата крачка към него е точната и вярна информация. „Вашата календарна 2021“ ви посочва верния път измежду многото примамливи, но проблемни. Книгата е наръчник за цялото семейство и ви помага да изберете правилния ден за начинания, за взимане на заем, за покупка на дом, за брак. За всяка рождена дата са посочени трудните периоди и съвет как да бъдат избегнати.

ХОРОСКОП НА БЪЛГАРИЯ за 2021 година

2021 година е подвластна на Меркурий и на вибрация 5

Меркурий е планета на общуването, даряваща възможността да изявим интелекта си, но и предупреждаваща за нова заплаха да бъдат изричани непремерени думи, внушаващи в гневното нечуване на държавни лидери опит да омаловажат тяхното място на световни водачи и разпалващи нови конфликти. Планетата, която без ни най-малко колебание можем да наречем мост на съзнанието между духовното и материалното битие, нашият водач и учител по пътя към единение с Вселенския разум, но не даром.

Едва когато осъзнаем духовното си начало, Меркурий ни позволява да облечем с достойнство одеждата на същества, равностойни на Разума във Вселената и ни следва от нашето първо до последното ни прераждане, независимо какъв е техният брой. Помага ни да учим уроците си и да постигаме чрез натрупания опит съвършенството, към което се стремим... или се налага с болка и страдание да усвоим.

И въпреки че Меркурий е най-малката планета в Слънчевата система, заради значимостта на нейното влияние върху цялостното развитие на човечеството заслужава да бъде наречена най-голямата. Меркурий подпомага сътрудничеството и ни подсказва полезния начин на общуване.

Разкрива ни букет от детайли за умението на хората да се изразяват впечатляващо чрез писаното слово, да говорят омайно или за неспособността им да общуват и причините, породили словесната и писмовна немощ в нечий личен хороскоп. Меркурий разкрива способността ни да градим кариера, както и средата, в която обичаме да се движим. Помага на нашия душевен мир да не губи връзката с външния свят. Разкрива какви по-специални дарби притежава всеки от нас, към какво образование да се насочим.

Формира отношенията ни с хората от нашето най-близко обкръжение, както и умението ни да се приспособяваме и да бъдем обществено активни. Ето защо е в наша полза да възприемем влиянието на Меркурий като възможност през 2021 година да осъзнаем по какъв начин мисли човекът до нас, хората около нас, съмишлениците и противниците ни, за да ги разбираме правилно, а и те нас. Така ще бъдат избегнати много конфликти – лични, професионални, междудържавни, религиозни.

Номерологичен хороскоп 2021

Вибрация 5 и Меркурий са властелините на 2021??година. Меркурий е планета на общуването, даряваща възможността да изявим интелекта си, но и предупреждаваща за нова заплаха да бъдат изричани непремерени думи. Помага да учим уроците си и да постигаме чрез натрупания опит съвършенството, към което се стремим... или се налага с болка и страдание да усвоим. И въпреки че Меркурий е най-малката планета в Слънчевата система, заради значимостта на нейното влияние върху развитието на човечеството зас­лужава да бъде наречена най-голямата.

Меркурий подпомага сътрудничеството и подсказва полезния начин на общуване. Разкрива детайли за умението на хората да се изразяват впечатляващо чрез писаното слово, да говорят омайно или за неспособността им да общуват, както и причините, породили словесната и писмовна немощ в нечий личен хороскоп. Меркурий разкрива способността да градим кариера, както и средата, в която обичаме да се движим. Помага на нашия душевен мир да не губи връзката с външния свят. Разкрива към какво образование да се насочим. Формира умението ни да се приспособяваме и да бъдем обществено активни. Помага да осъзнаем по какъв начин мисли човекът до нас, хората около нас, нашите съмишленици и противници, за да ги разбираме правилно, а и те нас. Така ще бъдат избегнати много конфликти – лични, професионални, междудържавни, религиозни.

Лунен календар на красотата

Вашият полезен съветник как да бъдете едновременно здрави и красиви през 2021 г. излиза в тринадесетото си издание.

За всеки ден от годината съм посочила забранените и позволените процедури, без значение дали се подлагате на тях у дома, в козметичен салон или в клиника на пластичен хирург. Посочила съм и дните, подходящи за зачеване, както и периодите, през които диетата има мечтания ефект.

Родените в Близнаци и Дева, в годината на Меркурий, техният управител, са предразположени към напълняване, но и свободни да експериментират с разнообразни начини на хранене, за да имат мечтаната фигура. При често гладуване и дори гладолечение са склонни към проблеми с храносмилателната система, а при някои от тях и с бъбреците.

Съветвам всички, които спазват постите в годината на Меркурий, да направят веднъж пълен пост и двадесет дни преди Коледа – плодова диета, или обратното, по избор.

Луната повлиява живота и тялото ни както с присъствието си в зодиакалните знаци, така и като лунен ден от месечния календар.

Луната не ни принуждава да се вслушваме в нейния глас, но на всички, които са го чули, тя дарява и здраве, и красота.