Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Мелания Тръмп СНИМКА: РОЙТЕРС
Мелания Тръмп СНИМКА: РОЙТЕРС

Първата дама на САЩ Мелания Тръмп брои минутите до напускането на Белия дом, за да зареже Доналд Тръмп, съобщи в. “Дейли мейл”. Според нейната съветничка Стефани Волкоф бившата манекенка и президентът на САЩ спят в отделни спални, а бракът им по време на мандата на Тръмп бил уреден със споразумение.

Според близки до двойката първата дама била толкова разочарована, когато Тръмп спечелил през 2016 г., че дори се разплакала. “Тя никога не е очаквала той да победи”, казва Волкоф. След избирането на президента Мелания изчака 5 месеца преди да се пренесе при съпруга си, като официалната причина беше, че чакала синът им Барън да завърши училище. В действителност се смята, че Мелания е водила преговори за брачно споразумение, за да осигури на Барън равен дял от състоянието на Тръмп.

“Ако Мелания се бе опитала да напусне, докато Тръмп е на поста, той ще намери начин да я накаже”, добавя Стефани Волкоф. Въпреки мразовитите моменти в публичното пространство 50-годишната г-жа Тръмп твърди, че има “страхотни отношения” със 74-годишния си съпруг. Междувременно той настоява те никога да не спорят.

Адвокати смятат, че Тръмп и Мелания имат споразумение, в което ѝ се забранява да критикува милиардера публично.