Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Обществото има полза от дисиденти - различаващи се гласове като Мангъров, не само защото е специалист с дългогодишен опит, но и защото тези другите светят с отразената светлина на СЗО, на разни други последни инстанции. Тези, които му търсят кусури, да приложат аршина си спрямо щабистите и ще потънат в самосъжаление.

Та, нито болестта знаем, нито лечението, нито реакциите - у нас реакциите се формират въз основа на новини от чужбина. От него научихме нещо много страшно, че по начинът по който е регламентирана борбата с коронавируса, лекарите трябва да бъдат постоянно карантинирани.

Това че много хора го мразят, означава само едно, че живее в България, страната където стърчащи хора с друго мнение, не са на почит. Я всички в строя.

В науката било имало едно мнение !?!?

Когато всички мислят еднакво, значи никой не мисли както трябва.

За това и мнението на Мангъров, все ще има слушатели. Такива като мен, които не вярват че Кунчев, Кантарджиев и новия здравен министър са безспорни.

Слава богу, още веднъж, че има дисиденти. Цънцарова говори от името на масата, която хем не е убедена че трябва да се носи маска, хем умира да мрази тези, които не ги носят.

*От фейсбук!