Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

АНТОНИЯ ПЪРВАНОВА
АНТОНИЯ ПЪРВАНОВА

МАСКИ vs КОНСТИТУЦИЯ

кой ще победи

Според мен, НОЩ нямат никакъв шанс в съд да докажат и защитят научно обосновано безумните си решения.

Според Конституцията

Чл. 29.

(1) Никой не може да бъде подлаган на мъчение, на жестоко, безчовечно или унижаващо отношение, както и на насилствена асимилация.

(2) Никой не може да бъде подлаган на медицински, научни или други опити без неговото доброволно писмено съгласие.

Чл. 52.

(3) Държавата закриля здравето на гражданите и насърчава развитието на спорта и туризма.

(4) Никой не може да бъде подлаган принудително на лечение и на санитарни мерки освен в предвидените от закона случаи.

За да се установи, че налагането на Ковид – мярката нарушава основни конституционни права е нужно да се докаже , че мярката не защитава здравето ни и/или представлява мъчение, жестоко, безчовечно или унижаващо отношение, както и медицински, научни или други опити без доброволно писмено съгласие.

Отговори на тези въпроси могат да дадат само специалисти в съответните области под формата на експертно заключение.

Например :

1. Как се разпространява коронавируса и с каква продължителност и при какви условия преживява върху различни повърхности, като за целта се представят изследвания и изводи на сертифицирани научни общности.

2. Какъв е процентът на починали от Ковид-19 без придружаващи заболявания спрямо общия брой на населението, поотделно за всяка възрастова група, спрямо регистрираните носители на вируса, спрямо лекуваните от Ковид-19 без придружаващи заболявания в здравни заведения.

3. Какъв е процентът на регистрираните носители на антитела спрямо населението на България, спрямо общо регистрираните, спрямо лекуваните в здравни заведения болни с Ковид-19 без придружаващи заболявания.

4. Да се определи процента точност на изследването на всеки от ползваните тестове.

5. Да се посочи начина, по който структурата на всяка от продаваните в търговската мрежа маски препятства възможността за проникване на вируса и заразяване.

6. Влияе ли и по какъв начин носенето на маска върху общото физическо и психическо състояние.

7. Съществуват ли неопровержими, утвърдени от СЗО медицински доказателства и изводи, че носенето на маска изключва или намалява минимум с 50% вероятността от заразяване и може ли, при отрицателен отговор, да се приеме, че такава санитарна мярка е медицински, научен или друг опит.

От фейсбук