Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РАБОТА Не се захващайте с преглед на документи. Не отказвайте пътуване дори и ако се налага да ви заместят на работното място. Справяте се отлично с професионалните си задължения. Прибързаността е забранена. От понеделник поднесете идеите си на вашите колеги и не пропускайте да направите добра обосновка, за да ви подкрепят. Пред вас се очертава предложение за нова работа. Не избързвайте с отговора. Разчитайте на себе си, на интуицията си и следвайте изискванията на ретроградния Меркурий. Проверете още веднъж разпределението на инвестициите, които сте уговорили. От вас зависи да избегнете загубите.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно. В отлична форма сте. Пазете се от травми и простуди в променливото време и щадете жлъчката и стомаха си от некачествена храна.

ЛЮБОВ Несемейните да не се надяват, че новите запознанства ще прераснат в сериозна интимна връзка. По-добре изчакайте. Семейните могат да се отдадат на чувствата си, а влюбените да не се изкушават от предложенията за секс с непознати партньори.