Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Свидетели сме на постепенна кампания за нагнетяване на паника около "втората вълна" на коронавируса. Новините от централните медии системно се изпълват с "тревожни" факти от "горещите" точки на заразата - било то Испания, било то САЩ, или Великобритания. След това ви съобщават, че се блокират градове, ограничават свободи и т.н.

Тъй като не могат да си позволят фронтална инфоатака, от време на време, здравния министър или Борисов опровергават "слуховете" че ще се затяга отново режима.

След което нагнетяването на страх през информационните канали продължава и така до следващия път, когато вече нивото на паниката в населението е с една идея по-високо.

На принципа на бавно нагряваната жаба.

Така беше и миналия път, от екрана ви стресираха по няколко пъти дневно ,пък и през нощта, с новини за трупове, ковчези, камиони, погребения от Италия, Испания и САЩ и въз оснава на трагедията "там" - и винаги от "авторитетни" източници, искаха от вас да се лишите от свободите си "тук".

Умишлено се спекулира с постепенно увеличаване на броя на случаите от грип, заедно със застудяването на времето, което е хранителна среда за всякакви "надграждания" на КОВИД паниката. Не се съмнявайте, че основна цел на сплашването са протестите и внушенията че те разпространяват зараза, твърдение, за което няма и не може да има никакви доказателства, след като три месеца хората протестират, а изменения в данните за заразените няма.

В петък ще направя коментар по въпросите, които властимащите и медии не само не задават във връзка с опасността от нова вълна в заразата, но и за прикриването на гротескни случаи, които лишават медици, пациенти, държавни служители и всички в линията на битката от защита.

Корупцията около заразата КОВИД-19 - един разследващ филм на Анти-Корупционния Фонд, който остана под радара на общественото внимание.

*От фейсбук