Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Григор Димитров
Григор Димитров

Григор Димитров сподели, че мнозина са му завиждали, когато бе гадже на Мария Шарапова.

Българската звезда в тениса не говори за личния си живот, но на пресконференция в Париж италианският ветеран сред журналистите Убалдо Сканагата му зададе следния въпрос:

“Надявам се да ми отговориш за нещо извън мачовете. Поддържаш ли още контакти с Мария Шарапова? Знам, че поехте по различни пътища, но винаги малко съм те ревнувал. Бих искал да знам дали още си говорите. Ако е така, тя как е? Играе ли още тенис? Или е забравила всичко?”

“Още можеш да бъдеш ревнив. Тя е добре. Ние винаги сме били добри приятели и сме имали добри отношения. Надявам се, че я следваш в Instagram. Така винаги ще знаеш с какво се занимава. Не се притеснявам за нея. Смятам, че е на правилно място в живота си. След като е взела подобно решение и е направила промяна, тя е сигурна, че е постъпила правилно и няма връщане на зад. Просто е такъв човек. Не знам, бих искал да ти кажа повече по въпроса”, отговори с усмивка Димитров, който определено бе в добро настроение.

В третия кръг на “Ролан Гарос” бившият №3 в света играе с Роберто Карбайес Баена (Исп).

Българската звезда в тениса призна, че редовно получава съвети по телефона от легендата Андре Агаси. Американецът е в треньорския екип на Димитров.

“Винаги съм обичал да играя в Париж. Не търся извинение, но все ми се падат трудни съперници и не мога да прескоча във втората седмица. Искам да стигна възможно най-далече в турнира. Имам чувството, че понякога не проявявам необходимия характер”, коментира Димитров.