Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Плейбоят на калчото сега усърдно сменя памперси

Един футболист дори и добре да живее, накрая се жени и се превръща в примерен татко. Ако не вярвате в тази максима, питайте вечния женкар Кристиан Виери. Някога големият нападател покоряваше женските сърца със завидна лекота, а днес сменя пелени с неподправен ентусиазъм.

Емблематичният голаджия съвсем наскоро стана баща за втори път, след като съпругата му - бившата телевизионна звезда Костанца Карачоло го дари с момиче на име Исабел. Красивата Костанца направи всичко по силите си бързо да влезе във форма, тъй като не може да си позволи и миг отпускане. Все пак в инстаграм я следват невероятните 1,2 милиона фенове на красивите жени и жълтите истории. А около семейството на Виери такива сензации има колкото щеш.

Футболната легенда живее с жена си и двете си деца в Маями, където някогашният символ на "Интер" все още се занимава със спорт. Голмайсторът на Италия от мондиала през 2002 г. поддържа топформа, вземайки участие в срещи по волейбол и плажен футбол. Освен това Виери е и футболен експерт и анализатор.

В свободното си време той се изявява като диджей и май хобито му е на път да се превърне в успешна професия. Някогашният любимец на феновете по футболните стадиони сега има своя музикална група, която прави успешни ремикси на вечните хитове на Бари Уайт, ABBA и други популярни изпълнители от 70-те години.

Още в края на 2018 г. голмайсторът обяви пред в. "Сън": "Усетих прилив на енергия и желание да се занимавам с музика, след като с приятелката ми посетихме популярен музикален клуб в Ибиса и там слушахме парчета на DJ Андреа Олива. Казах си: Нека се позабавлявам и да опитам дали и аз го мога".

Явно го може, а когато не е зад диджейския пулт, Виери влиза в ролята на любезен домакин, който посреща в американското си имение звезди от ранга на феномена Роналдо, Роналдиньо и Луиш Фиго.

В интервю за в."Марка" сдобилият се със славата на един от най-големите плейбои в италианския футбол сподели, че след навършване на пълнолетие на пръстите на двете му ръце се броят дните, в които не е правил секс с някоя от най-красивите и популярни дами в световния шоубизнес.

Виери вкарваше често и още по-често сменяше отборите.
Виери вкарваше често и още по-често сменяше отборите.

В списъка на заклетия женкар попадат десетки моделки, като сред тях са известната телевизионна водеща на Ботуша Мелиса Сата, която към днешна дата е омъжена за друг футболист - Кевин Принс Боатенг, както и бившата на Джордж Клуни - Елизабета Каналис. Именно Каналис преди време разкри тайната за похотливия нрав на бившия национал.

"Кристиан е много весел човек и същевременно доста буен. Болно ми е да го кажа, но ми изневеряваше през цялото време. Също така не бе никак добър в това да скрие забежките. Почти винаги го хващах."

Бобо сменяше жените като носни кърпички навремето. Също така и на терена не се задържаше дълго в един отбор. Роденият в Болоня нападател започна пътя си в професионалния футбол от "Торино", където веднага спечели купата на страната.

Въпреки красивите голове, които бележи навсякъде, той играе по един сезон в осем различни отбора всяка година. Преминавайки през скромните "Пиза", "Равена", "Венеция" и "Аталанта", голаджията акостира отново в Торино, но този път защитавайки цветовете на големия гранд в града - "Ювентус".

На "Деле Алпи" само в рамките на година Виери печели титлата на страната, суперкупата на Европа и интернационалната купа. Въпреки това той решава, че иска да търси ново предизвикателство извън родината си, и така подписва договор с испанския гранд "Атлетико" (Мадрид). Изявите на Виери за "дюшекчиите" са от световна класа, като реализира 24 гола в 24 мача в испанската Ла Лига. С това впечатляващо постижение Бобо печели наградата "Пичичи" за реализатор номер едно в испанския шампионат.

Разочарован обаче от неумението на тима си да печели трофеи, опитният вече реализатор се връща в Италия, за да смени за пореден път клубната си принадлежност. Този пътсе обвързва с мощния финансово по онова време столичен "Лацио". Головете отново не липсват, като в 22 срещи голмайсторът вкарва 12 пъти в Серия А.

Отборът печели последното издание на турнира "Купа на носителите на национални купи", но Бобо пак не бе напълно доволен.

Следва нов сезон и за кой ли път нов трансфер за играча. Той смени общо 13 различни клуба, като единствено по-дълго се задържа в миланския гранд "Интер". Виери премина в "нерадзурите" през 1999 г., като трансферът му от "Лацио" се осъществи за рекордните за времето си 32 милиона евро.

Нападателят остана на "Джузепе Меаца" до 2005 година, като със своите 103 гола в 143 мача в Серия А се превърна в истинска легенда на трикратния европейски клубен шампион. За негово съжаление въпреки силните игри за отбора, на който сам признава, че бил привърженик от дете, периодът, който прекарва в "Интер", не е особено успешен за тима. Изключително болезнена е загубената титла в последния кръг през 2002 година, когато грандът от Милано е лидер почти през целия сезон, но във финалния мач губи с 2:4 от "Лацио" и така скудетото отива за "Ювентус", а "нерадзурите" завършват едва трети, изпреварени и от "Рома". Все пак

Бобо се сбогува с любимия си клуб, печелейки купата на Италия през последния си сезон в отбора.

Любовта на тифозите на "Интер" към Виери бе толкова силна, че повечето от тях дори му простиха предателството, че с директен трансфер той премина за кратко в градския съперник "Милан". Въпреки смяната на толкова много клубове феновете в родината му винаги ще са признателни на Кристиан за бляскавото му представяне с фланелката на националния отбор. Със своите девет попадения Бобо е най-резултатният италианец в историята на световните първенства.

Той бе водещ реализатор на Италия съответно на мондиала във Франция през 1998 г. и на този в Южна Корея и Япония през 2002 г.

В края на кариерата си един от най-знаковите италиански нападатели в края на миналия и началото на този век премина за кратко през "Монако", "Аталанта" и "Фиорентина", преди през 2009 г. да окачи бутонките на стената малко преди да навърши 36-годишна възраст.