Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

21-годишната майка на две деца не се е самоубила, обвиниха мъжа й

21-годишната Красимира Куковска от пловдивското село Бегово, която бе намерена мъртва в дома си на 11 септември т.г., не се е самоубила. Огнестрелната рана в гърдите й е причинена от нейния мъж Любомир Петров. Това разкритие направиха криминалистите, а днес прокуратурата му повдигна обвинение. 20-годишният мъж е привлечен към наказателна отговорност за причиняване на смърт по непредпазливост.

Пред разследващите той твърдял, че на фаталния ден се скарал с Красимира. От известно време конфликтите били чести в двойката.

Младата жена започнала да го гони, тъй като той бил от съседното село Сухозем и живеели в нейна къща. Любомир пък я заплашил, че ще я гръмне. Куковска грабнала законно притежаваната от партньора й въздушна пушка, опряла я в гърдите си и го провокирала: "Айде, направи го!"

Петров се кълнял, че без да иска, е натиснал спусъка.

Той е задържан за 72 часа.

В Бегово, където двамата са живеели в дома на покойните й родители, са шокирани от новината за ареста му. Първоначалната версия беше, че Куковска сама е сложила край на живота си. При разпитите на Петров обаче криминалистите установили разминавания, което ги накарало да насочат вниманието си към него.

На този етап от прокуратурата отказват да дадат подробности за какво е била кавгата, довела до трагедията. 

Красимира е майка на две момиченца - едното е на 2 месеца, а другото на 2 г. По време на убийството те не са били в къщата.

"В момента пак не са в селото. Не знаем кой се грижи за тях", каза кметът на Бегово Николай Гатев.

Местните твърдят, че Красимира и Любомир не са имали финансови проблеми. Тя притежавала много наследствени земи от родителите си. Заедно с Любомир отглеждали около 200 дка рози, както и пшенични култури. Наемали работници за прибиране на продукцията.