Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

67-годишният актьор вкарал 6000 дами в леглото си, не обичал да чува “не”

Таралежа е под парична гаранция от 6,6 млн. долара

Дълги години Рон Джереми е на върха на славата. Живее в охолство, нощем обикаля луксозни клубове и спи с различни жени. Всички в Холивуд знаят името му и искат да се снимат с него. Най-известният порноактьор успя да вмъкне себе си дори в Книгата с рекордите на “Гинес”, след като участва в над 2200 филма за възрастни. Обявен е и за "Порнозвезда на всички времена".

Дори старостта не успя да съсипе кариерата на легендарния актьор, който в порносредите носи прякора Таралежа. Рон е мултимилионер, живее в луксозно имение и всички млади мадами са готови да легнат с него за малко слава. През годините той вмъква в леглото си над 6000 жени и дори когато мина 60 години, продължаваше да приема предложения за роли във филми за възрастни.

"Ще се пенсионирам, когато някоя сутрин се събудя и открия пениса си под възглавницата. Или докато тичам, падне на земята. Все още правя порно, защото пенисът работи. Докато работи, ще участвам, защото е забавно, плаща се и все още го харесвам", казва в едно от последните си интервюта Рон.

Балонът от наслада, в който живееше доскоро Рон Джереми обаче, просто се спука най-неочаквано през юни тази година. Още през 2017 г. срещу актьора започнаха да се появяват обвинения за изнасилване. Рон дълго време не им отдава особено значение, докато един ден не получава призовка от прокуратурата в Лос Анджелис. През 2020 г. в офиса на окръжния прокурор четири жени подават сигнал срещу порнозвездата и повдигат обвинения за изнасилване и сексуално насилие. Всички те са за случаи след 2014 г.

Рон Джереми отрича да е виновен и му е наложена парична гаранция от 6,6 милиона долара. Ако бъде признат за виновен, актьорът най-вероятно ще лежи до живот.

“Невинен съм по всички обвинения. Нямам търпение да докажа невинността си в съда! Благодаря на всички за подкрепата!", написа Джереми в социалните мрежи, малко преди да бъде задържан. Същото той сподели и в съдебната зала.

От прокуратурата съобщават, че Рон Джереми е обвинен в изнасилването на 25-годишна жена в дома си в Лос Анджелис през май 2014 г.

Срещу порноактьора са повдигнати и обвинения в сексуално посегателство над други две жени, на 33 и 46 години, при отделни инциденти в бар в Холивуд през 2017 г., като едната от тях е била изнасилена.

Четвъртият случай датира от 2019 г., когато в същия бар Джереми е изнасилил 30-годишна жена.

Порноактрисата Джинджър Банкс също се включи в сагата, като подкрепи жените, които свидетелстват срещу Рон. Тя разказа пред американско издание как пo врeмe нa връчвaнeтo нa нaгрaдитe АVN (нaричaни Ocкaритe нa пoрнoтo) прeз 2016 г. e билa издeбнaтa oт Рoн Джeрeми. "Тoй мe хвaнa зa зaднитe чacти и плъзнa ръкa нaдoлу. Дoбрe, чe бях c дънки", посочва тя. Според нея колегата й е опипал няколко жени по време на церемонията и бил особено груб. Според Банкс жертвите на Рон Джереми са над 50, но голяма част от тях не биха се разкрили.

Според разследване на в. "Сън" една от първите обвинителки на Рон е момиче, което работи в уебкамери за възрастни.

Девойката е известна като Госпожица Близалка и признава, че Джереми я е изнасилил по време на фотосесия.

Тя cъщo e рaзкaзaлa кaк нeйнa приятeлкa e cтaнaлa жeртвa нa нaгoнa нa aртиcтa, дoкaтo e cнимaлa cцeни c жeнcкo caмoзaдoвoлявaнe.

Първоначално Джереми беше изправен пред съда за осем случая на сексуално насилие, произтичащи от твърденията на четири жени, свързани с нападения в Западен Холивуд между 2014 и 2019 г.

След първоначалното му явяване в съда обаче десетки други жени в Калифорния и други градове в САЩ са решили да споделят за своите преживявания с порноактьора. Поне още 25 дами се свързват с тях, за да разкажат как са били насилени от Рон. Така в момента Джереми, който не се признава за виновен, е изправен пред 28 обвинения.

Те включват шест случая на сексуално посегателство, пет обвинения за изнасилване, три - за насилствена орална любов, както и едно обвинение за непристойно поведение с 15-годишно момиче, съобщава окръжната прокуратура.

През годините това поведение остава ненаказано, донякъде и заради популярността на Джереми. Той бил редовен посетител в "Рейнбоу Бар енд Грил" - бар и ресторант в Лос Анджелис, посещаван от популярни лица от шоубизнеса. Бивша сервитьорка разказва как Джереми е сядал на масите на хора, които са го разпознавали, а след това е консумирал тяхната храна. Освен това често се е опитвал да целува сервитьорките по врата и ушите. Грабвал задните им части и наричал това “Гъделичкането на Рон Джереми”

Поведението на Таралежа било такова и към негови колежки от порнобранша.

"Думата "не" не е нещо, което Рон чува", разказва Сиукси Кю, порноактриса, която също твърди, че Джереми е прониквал в нея с пръсти. Според разказа й това е станало на стълбище по време на церемония по връчване на награди през 2014 г.

След като помолила Джереми да го интервюира за подкаста си, актьорът приел предложението и помолил да отидат до стълбището, където я нападнал. А заради дългите му нокти причинил и кървене, което веднага проличало на бялата рокля на Сиукси. Чак тогава спрял. По това време тя била начинаеща в порно индустрията и не знаела дали има право да се оплаче. Не е имала вяра и че полицията ще обърне внимание, защото била порноактриса.

Сходна история, но от парти през 2015 г., разказва и друга актриса от филмите за възрастни - Мола Уелс. Тя и приятелка поискали да се снимат с Джереми, а той отново опитал своя номер с пръсти.

Следващият процес срещу порнолегендата е насрочен за 28 октомври. Ако бъде признат за виновен по всички обвинения, Джереми може да бъде осъден на до 250 години затвор, което на практика означава до живот.

И до днес 67-годишният Джереми се смята за една от иконите на развлекателната индустрия за възрастни. Кариерата му започва още през 70-те години на миналия век, когато тогавашното му гадже решава да изпрати негова снимка на списание Playgirl.

Рон неочаквано получава предложение и кариерата му в порното стартира. Първоначално е на път да се откаже, но после преоткрива себе си в това начинание и отдава целия си живот на секскариерата си. За него дори има документален филм, носещ заглавието: "Порнозвезда: Легендата Рон Джереми".

Джереми произхожда от богато еврейско семейство. Баща му е лекар, а майка му е в издателския бизнес. Преди да започне кариерата си в порното, Рон учи актьорско майсторство и работи като учител и актьор. Играл е в постановки по Гогол и Оскар Уайлд. По-късно, когато става известен, започва да се изявява и в други области. Пише книга, записва песни и често е наеман за консултант във филми. Бил е част от екипа на "Буги нощи" и "Девет седмици и половина".

През 2015 г. той разказва пред CNN, че две години по-рано е бил на ръба на смъртта заради дисекация на аортата. По думите му това го е накарало да вярва, че да живееш добър живот и да си добър човек, е най-хубавото нещо, което човек може да прави на тази Земя. Само няколко месеца по-късно той успява да се възстанови и съобщава пред медии, че е готов отново да се снима в хитови порнопродукции.

"Бях се изплашил от смъртта. Щеше да е голяма трагедия за всички тези жени, които още не са се запознали с мен. Лекарите ми казаха, че ако успея да изкача две стъпала без чужда помощ, значи ще може да правя и секс. Аз не само изкачих две стъпала, но и три допълнителни. А те се засмяха и казаха, че чакат следващия ми филм", разказва звездата.