Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

През 2012 или 2013 Васко Кръпката обясняваше във фейсбук, че сме гербаджии.

Сега него го хранят, че е гербаджия.

Странно нещо е живота.

Но аз по никакъв начин не бих обвинил фронтменът на ПББ в гербаджийство. Не за друго, а защото тоя стил на сочене с пръст и сипане на обвинения е толкова тъп, че докато обитава България, сме обречени.

Преди година (или две, забравил съм вече), без да се поколебая гласувах Васко Кръпката да стане почетен гражданин на София. Пренебрегвайки обидата си от неговите писания някога. Така е редно, не съм извършил някакво чутовно геройство.

Но тук не мога да не кажа следното - сред рок гилдията има едни кисели жълтопаветни сухари, които така тровят и без това отровената среда на едва оцеляващата рок сцена, че колкото по - бързо ги игнорираме, толкова по - добре. Няма да им казвам имената, нещо повече - не искам.

И с това млъквам.

Кръпката си е име, оставете му правото да има собствено мнение по темата. Казвам го от позицията на човек, който сега би трябвало да злорадства, защото съм ял доста помия по тоя начин и аз преди време. А сега зарежете това кой какво бил казал и бъдете верни на каузата, която изповядвате. Тогава току виж ни се получили нещата..

От фейсбук