Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Нидал Алгафари
Нидал Алгафари

Приятели,

след проведените избори за първи в БСП стана ясно едно неписано правило в тази партия. Първият си отива само когато той поиска. независимо дали е добър или лош, качествен или не, можеш или неясно живуркащ като първи.

Преди време всичките пуделчета, които се умилкваха около Нинова и събраха силиците им за да я изберат, надявайки се, че тя е жена, че ще продължи да ги гледа с мили и покорни очички, ще им уйдисва на болните амбиции, какво се случи? Един по един, двама по двама ги нарита точно като пуделчета. Ползва ги за да се разправят със старите кучета. Насъска ги едно срещу друго като им обещаваше, че ще получат по първи паничката с огризкани кокалчета и те ѝ се вързаха.

Сега тя е избрана от глас партиен, глас Божий. И то с 80 процента.

И тъй като тези пуделчета са научени при изборни - парламентарни или президентски, а сега и партийни - загуби да вият по един и същ начин. Изборите са фалшифицирани, списъци с починали, грозни манипулации и тям подобни за пореден път няма да погледнат в собствените си качества.

Един мъдър баща на мой приятел бе казал... "Те, момчетиите, може и да са добри, ама шляпат"

И ако тези пуделчета са силните в БСП и ги би най-слабата първа на партията в историята на БСП, то за къде бяха тръгнали? С участието им дадоха възможност да се говори, че БСП е демократична партия. Има свободни избори и тази практика я въведе поделоводката им.

Закоравялостта на членовете на БСП, това че не виждат загубите, които търпят от както Нинова е първа и как популярността на БСП се крепи още на останките от Тодорживковото време ни им светва лампичката, че нинова ги завлича към дъното. Не че пуделчетата ѝ нямаше да го направят още по-бързо, но може да прогледнат и да потърсят други, които не са около копанката с кокалчета и да променят себе си, партията и страната. А така с тези избори още веднъж показват, че опонентите им ще властват дълго, много дълго.

От фейсбук