Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Антония Първанова първа се осмели да започне разследване в Европарламента срещу СЗО и фармацевтичните гиганти.
Антония Първанова първа се осмели да започне разследване в Европарламента срещу СЗО и фармацевтичните гиганти.

След 9 месеца на научни, медицински и политически спорове, според университета Станфорд и водещи световни учени вероятността да се заразиш с коронавирус и да се разболееш от Ковид-19, ако си без предпазни средства е 1 на 3400!

Вероятността да влезеш в болница единствено заради Ковид-19 е 1 на 840 000!

Вероятността да развиеш такива усложнения, които да доведат до летален край е 1 на 19,1 милиона!

Какви маски в училище, какви изолатори, какви мерки?! Това вече се превръща в тормоз над цялото население, в насаждане на страх и опит за контрол над живота.

Няма "нова нормалност", има нов начин за манипулация. Има използване на медицината за осъществяване на злоупотреба с власт, контрол над хората, отнемане на права, ограничаване на свободи!!!

Трябва да спре тази мащабна акция за прикриване на истината и за безконтролно крадене и преразпределяне на пари, на огромно количество пари, ресурси, власт и влияние. Трябва да спре и съобщаването всяка сутрин на данни за заразени и починали. Трябва да се прекрати използването на т.нар. " извънредна епидемична обстановка", която служи за отмяна на обществените поръчки и стимулира корупцията. Трябва да започне разследване на измамата "пандемия Ковид-19 ". Вирус и епидемия има, но не и пандемия.

От фейсбук