Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

СИНХРОН: Стъпките на Станишев са точно копие на кръшните движения на Медведев.
СИНХРОН: Стъпките на Станишев са точно копие на кръшните движения на Медведев.

С УМЕНИЯТА си на дансинга лидерът на БСП Сергей Станишев е точно копие на руския държавен глава Дмитрий Медведев, коментират специалисти по изкусни танци.

Между движенията на бившия премиер и държавния глава на Русия съществува очевиден синхрон. Мистерия остава дали БСП лидерът се е учил от разпространеното клипче на Димитър Медведев, в което той танцува на песента American boy.
Бившият министър-председател се разкърши без задръжки в пловдивска кръчма. Компания му правеха верни БСП активисти, които

наскачаха веднага след лидера си

Подобно на колегата си Дмитрий Медведев Сергей Станишев не се посвени да направи умели чупки в кръста. Бившият премиер даде вдъхновяващ пример на ентусиастите от младежкото БСП, които също се бяха събрали в елитната кръчма. Освен Сергей Станишев със сръчни движения се отличи и депутатът от БСП Антон Кутев. Двамата спокойно биха могли

да засенчат Медведев

на всяка сцена, категорични са специалисти.
"Нямам спомен от точно кое мероприятие са конкретните снимки, все пак се събираме често в Пловдив в приятна обстановка. Стремял съм се да няма чалга, така че най-вероятно песните са или руски, или западни", обясни пред "168 часа" Антон Кутев.