Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Д-р Георги Кръстев
Д-р Георги Кръстев

Поднасям своите извинения на пациентите си, че не бяха обслужени от мен на 24 август, защото бях задържан със заповед на прокуратурата.

Това обяви в специално писмо до медиите ортопедът д-р Георги Кръстев от Пловдив. Той е обвинен за участие в схема за източване на НОИ с фалшиви болнични, с което са нанесени щети на бюджета от 130 000 лева. Лекарят бил в комбина с харманлийска фирма. За първи път от огласяването на случая Кръстев проговаря чрез писмо до медиите.

Той уточнява, че не отговаря на личния си телефон, защото бил иззет при обиск с разрешение на съдия на 21 август за неопределен срок. По тази причина лекарят поднася своите извинения за създаденото неудобство. " Уверявам ви, че при първа възможност лично ще прозвъня всеки, който ме е търсил и съобразно възможностите ми ще се постарая да отговоря", казва Кръстев.

На всеки български гражданин пожелавал преди всичко здраве и надежда за един по-добър живот, завършва писмото му. В него няма нито дума за повдигнатите му обвинения. Той е на свобода срещу парична гаранция от 30 000 лева.